Miért ilyen igénytelen anya, hogy nem fogja fel, hogy nem elég 3-4 darab bugyi? És, hogy nem lehet több napig használni?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk szegények, de anya ilyen dolgokra nem ad, ami a higiéniával és a nőiességgel kapcsolatos. Ráadásul mosásnál mindig lenyül egy-két darabot és azt veszi fel, amikor még nekem sincs elég. Mindig mosom, de sokszor nem tudok tisztát felvenni így sem. Ráadásul próbálom visszaszerezni tőle, de amit hordott nincs gusztusom utna felvenni megint. Ez nem ilyen dolog, hogy cserélgetjük egymás közt.
Rádásul ilyen piacon vesz ilyen óvodásoknak való összecsomagolt bugyikat, de azt is kb. 2 évente egyet. A fiú tesómmal nem ilyen szemét. Inkább mondaná le az internetet, de lenne minden napra bugyim.
2016. okt. 29. 11:41
21/22 Savlekotő válasza:
Ide vezet ha a családiért szül a 8 általános réteg. :(
22/22 anonim válasza:
semmi koze az iskolahoz. attol fugg a szemelynek milyen igenye van a tisztasagra. ha mar mindenaron tartozkodik attol hogy 4 bugyinal tobbet vegyen a lanyanak akkor a lany MOSSA KI MINDEN NAP AMIT HASZNALT. igy minden nap tud tisztat valtani. nekunk nem volt furdoszobank es megis minden nap furodtem. Lavorban elotte vizet melegitettem megfurodtem kimostam a fehernemumet harisnyamat es ennyi. derekig ero hajam volt amit szinten lavorban mostam hetente nyaron meg gyakrabban. es mindig jo szagu voltam mert jo szappanra meg shamponra mindig volt penz. igeny kerdese az egesz. most megtehetnem hogy 1 honapig se mossak mert legalabb 50 bugyim van megse varok a mosassal eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!