Akiknek rossz volt a szüleivel a viszonyuk elköltözés után mi változott?
Nekem anyukámmal megromlott a kapcsolatom,mindig ordít velem,mindig rossz kedvű,álltalában engem hibáztat és leszól,ha valamit nem úgy teszek vagy mondok ami neki tetszik,sokszor bánt szavakkal.Régen nem ilyen volt.Már nem bírom elviselni,pedig nagyon szeretem őt.Szeretnék költözni és ha mindenigaz jövő év elején sikerülni is fog.
Azokat kérdezem akiknek szintén rossz volt a kapcsolatuk valamelyik szülőjükkel,költözésetek után javult?Ha igen akkor hogy és miben?Vagy rosszabb lett?A saját életetekbe is bele szól?Esetleg nem is beszéltek egyáltalán?
Nemtudom mi lenne a jó megoldás.Köszönöm a válaszokat!
Jobb lett. A költözés és a távolság segít, persze csak akkor, ha az ember alapvetően úgy áll hozzá, hogy maga is szeretné jobbá tenni a kapcsolatot és azért hazajár olykor.
Mióta nem élek otthon, hiányzom anyámnak, ő is nekem, ebben lett jobb. Ezért a viszontlátás is jobb, kellemesebb.
Vagy jobb lesz, vagy nem.
Lehet, hogy ezután mindenbe beleszól, mert azt hiszi, nem boldogulsz nélküle. Borzasztó idegesítő tud lenni.
De az is lehet, hogy másképp látja majd a dolgokat, és jobbá alakul a dolog.
Sajnos nem ismerjük anyukádat.
Mindenesetre, ha nem érzed magad jól otthon, ne változtass a döntéseden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!