Mit csináljak, nagyon idegesít?
Az anyám hozzám költözött egy időre. (magánügy hogy miért, de jelenleg nálam van.)
Mindent elpakol, múltkor arra értem haza, hogy átrendezte a nappalit, mert neki nem tetszett úgy ahogy volt. Kisajátítja az én cuccaimat, harácsol, mintha az az ő lakása lenne, és én lennék a hibás. Ha ez nem lenne elég, idehozta a rühes macskáit,pedig jól tudja hogy utálom őket. Amint elköltöztem otthonról rögtön vett egy macskát. 3 macska mászkál az étkezőasztalomon, ahol eszek, a fotelre rakja tányér nélkül a macska vitaminját,és úgy nyalja fel a bútorról a kaját. Csak szerintem gusztustalan... Megmondtam neki hogy ez így nem mehet tovább, mindig megígéri hogy figyel, de aztán sosem tartja be. Megegyeztünk hogy éjszakára az előszobában maradnak a macskák. De mire ébredtem? Egy macska mászkál az ágyamon. A kutyám is megsínyli a helyzetet, utálja ő is ezeket az állatokat. Egyszer átvitte az anyám a kutyát a szomszédhoz, mert zavarja a macskákat.
Qrvára elegem van az összes macskából, a gusztustalan anyámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!