Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, nagyon idegesít?

Mit csináljak, nagyon idegesít?

Figyelt kérdés

Az anyám hozzám költözött egy időre. (magánügy hogy miért, de jelenleg nálam van.)

Mindent elpakol, múltkor arra értem haza, hogy átrendezte a nappalit, mert neki nem tetszett úgy ahogy volt. Kisajátítja az én cuccaimat, harácsol, mintha az az ő lakása lenne, és én lennék a hibás. Ha ez nem lenne elég, idehozta a rühes macskáit,pedig jól tudja hogy utálom őket. Amint elköltöztem otthonról rögtön vett egy macskát. 3 macska mászkál az étkezőasztalomon, ahol eszek, a fotelre rakja tányér nélkül a macska vitaminját,és úgy nyalja fel a bútorról a kaját. Csak szerintem gusztustalan... Megmondtam neki hogy ez így nem mehet tovább, mindig megígéri hogy figyel, de aztán sosem tartja be. Megegyeztünk hogy éjszakára az előszobában maradnak a macskák. De mire ébredtem? Egy macska mászkál az ágyamon. A kutyám is megsínyli a helyzetet, utálja ő is ezeket az állatokat. Egyszer átvitte az anyám a kutyát a szomszédhoz, mert zavarja a macskákat.

Qrvára elegem van az összes macskából, a gusztustalan anyámból.

2016. okt. 28. 11:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
#10, Megneztem volna a szuleid reakciojat ha te csinaltad volna ezt gyerekkent. Szomszedom is ilyen macskabolond, vendeg ul fa kisszeken, a macskak meg a kanapen ki vannak nyulva.
2016. okt. 28. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem az anyámat tenném ki, hanem a macskáit. A macska talán azért van hogy tudjon gondoskodni valakiről. Ti élnétek úgy hogy egy macska mászkál az asztalon miközben ettek?
2016. okt. 28. 18:06
 13/13 A kérdező kommentje:
esztek, bocsánat
2016. okt. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!