A barátnőm folyton a macskájáról küldözget képet, ami nagyon idegesít már. Mit tehetnék?
Nemrég óta vagyok együtt a barátnőmmel, szeretem őt nagyon, viszont van egy idegesítő szokása. Van két macskája, és egyfolytában róluk küld képet vagy videót. Szinte minden nap küld, van hogy naponta többet is.
Szeretem a macskákat és az ő macskái is aranyosak, de azért már kicsit unom, hogy naponta küldözgeti. Telefonját egyszer láttam, tele van képekkel, amit nekem elküld, az csak az összes kép kb tizede.
Nem akarom azt mondani neki, hogy ne küldjön, mert tuti megsértődne, és megharagudni, hogy nem érdekel engem a macskája.
Amúgy 23 éves a barátnőm, szóval ráadásul nem tinilány már.
utalhatnál rá hogy magáról is küldjön képeket,
úgyis fog kűldeni cicásakat,de elviselhetőbb lehet!
majd ír hogy sikerült e vele beszélni! :) sok szerencsét
! :)
Nem fog megharagudni szerintem.
Én is ilyen voltam, egyfojtában videókat küldtem a barátomnak, nem csak a saját macskáimról, meg képeket mutattam, hogy nézze milyen cuki, többször elrángattam a konyhából, hogy nézze meg milyen aranyosan alszik a napon a cicánk. Hát megunta ő is és finoman közölte, hogy "asszony, hagyjál már a macskáiddal" :D.
Én viccból kiakadtam, hogy "nem érdekelnek az én cuki kis pillecukraim?!" Aztán nevettünk, de fegfogtam, hogy ő nem igényli a napi cuki adagot úgy mint én. :D
Én is imádom a macskámat, és sokat fényképezgetem. Baba korától kezdve van már róla vagy egy millió képem..de én nem szoktam másoknak küldözgetni.
Facebookon van róla egy mappám, olyan 15 képpel összesen. Elég annyit megosztani.
Szerintem mondd meg neki, hogy zavar téged. Biztosan megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!