Azt büntetik ha egy tőlem 12 évvel idősebb férfi szexuális tartalmakat küldözget nekem skype-on?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 16:23
1/10 anonim válasza:
Az attól is függ hogy te hány éves vagy. Amugy nem valószínű hogy bármilyen szankcióval járna.
2/10 anonim válasza:
Zaklatás, a tartalomtól függetlenül.
3/10 anonim válasza:
Ha Te kérted, hogy küldjön, akkor nem valószínű.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem kértem, magától kezdte mondani ismerkedés címszó alatt, hogy neki szexuális zavara van, és tetszem neki meg ehhez kapcsolodó dolgok. Konkrétan azt is leírta hogy szokta magának csinálni...
2016. jún. 11. 16:44
5/10 anonim válasza:
Tudod blokkolni, emiatt felesleges feljelenteni. Egyébként ja, ha megkéred hogy álljon le, de nem teszi, akkor szerintem szexuális zaklatás címszó alatt törvénytelen.
6/10 anonim válasza:
Hogy talált rád? Facebookon keresztül? Akárhogy is, egy hölgy talán Amerikában azt csinálta, hogy az ilyen férfiak hölgyismerőseit megkereste, és átküldte nekik azt, amit ő kapott a férfiaktól.
8/10 anonim válasza:
Akkor büntetendő, ha nem áll le vele, mert akkor zaklatás. Különben meg tiltsd le a francba.
Előző, a "tőlem"-et is szokták mondani; az, hogy neked kevés ismerősöd van és nem hallottad még, a te dolgod.
9/10 anonim válasza:
"Előző, a "tőlem"-et is szokták mondani; az, hogy neked kevés ismerősöd van és nem hallottad még, a te dolgod."
Szokták mondani, pont mint a "de viszont"-ot, de ettől még mindkettő hibás. Az nem ment senkit, hogy sok száz más ember sem képes az anyanyelvét rendesen beszélni.
10/10 anonim válasza:
"Szokták mondani, pont mint a "de viszont"-ot, de ettől még mindkettő hibás. Az nem ment senkit, hogy sok száz más ember sem képes az anyanyelvét rendesen beszélni."
- És szerinted ki vagy mi határozza meg, mi a szabályos egy nyelvben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!