Van itt olyan akit 18 éves kora elött eldobott az édesanyja? (Elváltak a szülei és az apjára sem számíthat? )
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 07:58
1/4 anonim válasza:
Igen.
Három és fél éves voltam.
Nagyszüleim neveltek.
20 vagyok s mai napig nincsenek vmi komolyabb érzelmeik, normálisabb gyerekeikhez állás. Pedig mindkettőnek van rajtam kívül is.
Részleteket max privátban.
2/4 anonim válasza:
Engem majdnem... 15 evesen... Be akart adni intehetbe mert nem "fogadtam szot" de visszakönyörögtem magam... Amugy faterom akkor hagyott el minket teljesen amikor uj csaladja lett.... 10 eves vomtam...
4/4 T.A.M.i válasza:
Állami gondozott voltam, nevelőszülőknél éltem.
18 évesen elköltöztem , és onnantól a saját kenyerem eszem. Nagyon nehéz volt, de méltósággal viseltem a szegénységet, sokszor ettem sós vízben főtt tésztát magában...
Ma már férjnél vagyok, 2 szép gyerek anyja, és jól élünk, annak ellenére a gyerekeket arra tanítom, hogy becsüljék meg amijük van és spóroljanak.
Nehéz, de megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!