Mit csináljak ha anyám alkoholista, és eldobott magátol?
Általában csak ünnepekkor látom...akk is csak 2puszit ad...:/ vagy hozz valami ajándékot...
nagyon rosszul esik hogy nem törödik velem,mint lányával.
SZERETNÉM vissza kapni ... szeretném mindtha olyan lenne mint rég...amikor olyan volt mint egy anya... aki szereti a gyermekét...
szegényem... Nem tudom, így van-e de lehet anuykád azért is távolodtt el így tőled, hogy ne bántson meg téged (az ember alkohol befolyásoltság alatt nagyon durva dolgokra képes)
Talán annyit tehtsz, hogy leülsz vele erről beszélni, és beszélsz vele az alkoholizmusáról is. Hogy segítesz leszokni róla+ mindenben támogatod, h visszakapd. Légy óvatos és kitartó, nehéz idők várnak rád, ha elfogadja.
Köszönöm...^^
Csak...őt nem érdekli úgy látszik rajta,mintha könnyebb lenne nem foglalkozni velem... hogy végre megszabadult a gyermekeitől... ( mert még van ,3 báttyám...de már felnőttek )
felköszöntettem anyáknapján... és azt mondta hogy nagyon hiányzok neki és kedden jön hozzánk...bár,márt volt ilyen...h nemjött...pedig mondta:/
írtam neki egy verset,és vettem egy szép nyakláncot ^^ ha jön remélem örülni fog neki...*.*
amugy 15 vagyok..lehet gyerekes :\'S egy kicsit...de azért hiányzik egy anyai beszélgetés egy ölelés..rossz érzés.:/
mégcsak 15 vagyok...de pszihiáterhez kell járnom...és gyógyszert kell szednem...:/ mert rohamaim vannak...és áhw...öngyilkossági kiserletek miatt sokszor feküdtem bent is...és nagyon sokszor voltam intézetbe...
lehet nem miatta...de közre játszott...nnem tudom NEM TUDOM elfogadni...hogy mindig engem akart és most eltűnt... egyben féltem,hogy ne legyen baja...:( hogy a alkohol miatt ne történjen valami vele..:( mert nagyon beteges...éss :\'( félek nagyon...régebben mindig azt mondtam...hogy gyülölöm őt...de most gondoltam bele igazán:S soha nem gyülöltem...szeretem imádom...még akkoris amíg itthon volt mindig megvert bántott,mindig le szólt.. mindent megtett h a legjobbat elvegye tölem...
DE anyám...^^
és köszönöm hogy komiztatok^^
miért lett az anyukád alkoholista? tudod rá a választ ?:)
én ugy vagyok az alkoholizmussal vagy a drogfügöséggel
hogy senki nem születik alkesznak vagy drogosnak !!
valami ok kell hogy legyen hogy az édesanyád azzá vált
legtöbször a szomoruság a kilátatlanság vezet az alkoholizmushoz :(:(
Ha vissza akarod kapni erőssebnek kell lened még saját magadnál is !! :)
de megéri hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!