Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ezek után elhívnátok a...

Ti ezek után elhívnátok a szüleiteket a diplomaosztóra?

Figyelt kérdés

Állandóan kaptam a bszogatást meg a savazást amikor tanultam, nem hagytak békén, hanem folyamatosan a nyakamon lógtak és beleugattak mindenbe, ordítozva.

Amikor elkészült a szakdolgozatom, le se tojták, rá se néztek, hanem azon voltak felháborodva, hogy milyen drága volt a bekötés, képesek voltak ebből ügyet csinálni, hogy én tuti hülyének lettem nézve és egy nagy lehúzás az egész, vagy én elloptam azt a pénzt csak nem vallom be... És hogy takarodjak vissza a blokkért meg a számláért, mert ha ők mennek be abból nem lesz köszönet. Elhoztam mindent, erre le se tojták, azt mondják jóvan, akkor tegyem el... Nekem még a suliban is örültek meg mindenki gratulált kb, mindenkinek tökre örültek a szülei, az enyémeket meg nem is érdekli... Amikor ezt elmondtam, akkor meg azt mondták, hogy ez azért van mert én egy r0hadék ember vagyok, mert tegnap is kint hagytam egy poharat az asztalomon (amiből amúgy ittam) és hogy én tuti direkt megkerestem hol lehet a legdrágábban bekötni, csak azért hogy kitoljak velük, mert én egy ilyen szemét vagyok... Meg hogy miért most lett kész, miért nem ekkor meg akkor, biztos ezt is direkt csináltam meg én nem is tanultam semmit... Meg hogy őket se dicséri meg senki azért, amiért dolgoznak...

2016. okt. 27. 17:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Erre nem igazan van Jo valasz, igy is ugy is rosszul erezned magad. Igazan sajnalom a helyzetet. De a diplomadhoz szivbol gratulalok! :)
2016. okt. 27. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Én nem hívnám el őket, ne rontsák el ezt a szép ünnepet, a te nagy napodat. Inkább hívj barátokat, rokont, olyan embereket, akiket szeretsz és támogatnak téged.
2016. okt. 27. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném akarnak-e egyáltalán jönni azok után ahogy visekdenek veled...
2016. okt. 27. 21:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ordítozváig olvastam.

Egyértelműen nem.

2016. okt. 28. 11:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Bár nem érdemlik meg, DE én meghívnám őket. Egyrészt, így nem tudnak csesztetni vele, hogy mekkora szemét vagy, hogy őket nem hívtad meg (mert gondolom, ők nem érzik magukat kicsit sem rosszul a viselkedésük miatt, szóval vérig lesznek sértve), másrészt legalább te is megnyugszol, hogy te megtettél minden tőled telhetőt, innentől az ő döntésük.

Jó esetben el sem mennek.

2016. okt. 28. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem hívnám meg őket, elköltöznék.

(nem a levegőbe beszélek, hasonló okokból költöztem el két éve. Azóta jó érzés nap végén hazamenni, a saját otthonomba, ahol nem bszogatnak :) )

2016. okt. 30. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!