Ez elég "gáz" helyzet, mit csináljak?
Nos, az van hogy kb. egy hónappal ezelőtt szóltam anyának hogy megjött. De nem igazán mézett ki úgy mint a menzesz szóval elbizonytalanodtam de szóltam. És elakart vinni nőgyógyászhoz de én meggyőzdtem hogy nem kell. Most megkiderült (anya nem még nem tudja) hogy nem is menzesz volt hanem csak a pizsamámból szösz. Szóval SOS mert nem akarok elhamarkodott döntést hozni.
13/l
Köszi
Hát ennyire hülye nem lehetsz.
13 évesen nem tudom milyen 'szösz' tud úgy kinézni mint egy menzesz.
Azért lehet látni, hogy az szösz vagy pedig odafolyt a véred. Van különbség.
Mondd anyádnak szemészhez vigyen el ne nőgyógyászhoz.
Mostmár hamarosan úgyis meg fog jönni, tehát nem gond az orvos
Édesanyádnak pedig mondd el, hogy tévedtél.
Reggel 7-kor suliba kell készülődni, szóval lehet, hogy kamu kêrdés.
De ha nem, akkor miért a kislányt kell bàntani, hogy nem tudja hogy néz ki a mestruáció? Nem minden ilyen korú lány van rendesen felvilágosítva. Tévedett. Nagy dolog.
Hàt, mondd azt anyukádnak, hogy tévedtél. Ha nagyon nem mered megmondani, hogy mit hittél vérnek, akkor mondd azt, hogy a kezed megvàgtad és valószínű nem vetted észre, hogy onnan volt a vér a bugyidon vagy wc papíron. Bár nem pártolom a hazudozást.
1 hónappal ezelőtt történt, de csak most derült ki, hogy SZÖSZ volt?
Húzzál tanulni, ne kamuzz itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!