Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek én vagyok a rossz?

Szerintetek én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
1 hónapos lesz a fiam, anyukám még nem látta. Az útiköltséget mi álljuk, mert anyuék nagyon kevés pénzből élnek. Na most...anyósom, meg végülis férjem egész családja azt hajtogatja, hogy ők biztos nem fizetnék ki az utat, mert miért nem rakott félre..volt 9 hónapja rá...Anyósom könnyen van, mert minden nap láthatja, sőt...ő fürdeti. Olyan rosszul esnek a szavaik..Mondanám azt anyukámnak, hogy ha nincs rá pénzed ne is gyere...?

2016. okt. 21. 23:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Anyosoddal éltek? Miert o furdeti a babát? Miert nem ti?

Anyukadnak mire kellett volna félretenni 9 hónapig? Hogy egyszer lássa a gyereket? Vagy életében az összes hátralevő útra?

Senkinek nincs köze a penzugyeitekhez.

2016. okt. 22. 07:02
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Szerintem anyósodnak megkéne értenie,hogy sajnos a szüleidnek nincs pénzük,és a 9hónap alatt sok mindent kell fizetniük,megélni stb. Támogatniuk kéne. Mindenképp segíts nekik,az a fő,hogy látni akarja a picit
2016. okt. 22. 08:22
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Bizony én is voltam olyan rossz anyagi helyzetben,hogy nemhogy utazásra,szinte semmire se volt pénzem.Nem gondolom, hogy az anyósodnak köze lenne ahhoz,hogy miért.(nekem is az alkoholista férjem szórta el a pénzt,nem én,mégis nagyon szomorú lettem volna,ha így ítélnek meg)Nem kell a szüleidet eltartanod,ők úgy élnek, ahogy tudnak, örüljetek neki, hogy ti nem vagytok ilyen helyzetben.És segítsétek hozzá őket, hogy megnézzék az unokájukat, gondolom, ezt az egyszeri alkalmat kibírja a családi költségvetésetek.
2016. okt. 22. 09:37
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Anyósodék rosszindulatúak és nagyon kicsinyesek. És irigyek is. Képesek pár ezer Forintért beszólogatni. Amúgy SEMMI közük hozzá. Rohadt pipa lennék, ha valaki ilyent mondana nekem.
2016. okt. 22. 09:44
 15/17 anonim ***** válasza:
59%
Valóban kevés az infó. Honnan jönnek a szüleid amire pénzt kell adnotok, Nagykanizsa vagy pl.Szingapúr? Nagyon nem mindegy. Okoz-e számotokra nehézséget, hogy kifizetitek ezt az összeget? A férjednek mi erről a véleménye? Ha köztetek teljes az egyetértés, nem gond számotokra ezt kifizetni, akkor anyós mehet a véleményével a sóhivatalba:) még ahhoz sincs köze, ha mondjuk alkoholisták lennének a szüleid és azért nem lenne pénzük hozzátok utazni mert elisszák a havi bevételüket. Hagyd figyelmenkívül. Vagy mondd meg, hogy ok, meghallgattam a véleményedet de mi így döntöttünk. Pont.
2016. okt. 22. 10:00
 16/17 anonim ***** válasza:
73%
Legközelebb kezeljétek diszkréten, semmi köze hozzá anyósodnak meg a rokonságnak.
2016. okt. 22. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is: tök fölösleges ilyeneket anyósnak elmondani. A férjeden kívül ez senkire sem tartozik.

Másrészt: anyósod irigy féreg.

Harmadrészt: Van egy olyan tippem, hogy anyósodnál laktok. Ha így van, akkor elég nagy hiba volt így gyereket vállalnotok. Most ki vagy szolgáltatva nekik. De akkor is, miért anyósod fürdeti? Te passzolod le neki, vagy ő erőszakolta ki? Te és a férjed nem vágytok arra, hogy fürdessétek?

Ha külön laktok, akkor mit keres nálatok minden este?

Kulcsszereplő a férjed.

Ő miért nem hajtotta a különköltözést (ha tényleg együtt laktok anyósoddal)?

Ő normálisnak tartja-e, hogy a nagymama fürdeti (ha jól értem minden este) a kisbabát?

Ő mit szólt ahhoz, hogy anyukádnak adnál útiköltséget?

Ő mit szólt ahhoz, amit erre az anyja reagált?

Normális esetben a férjnek kéne leállítania az anyját.

2016. okt. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!