Miért nem fogják fel, hogy nem akarok velük kapcsolatot fenntartani?
Apám szépen kifejezve egy alkoholista állat. Rengeteg problémát szenvedtünk el miatta az öcsémmel és rengeteg fájdalmat rettegést. (volt hogy belerúgott a törött lábamba, úy megvert hpgy bordazúzódásom volt, volt hogy ellopta az összegyűjtött pénzemet, öcsémet alsógatyába külde ki havat lapátolni és hasonló nyalánkságok.)
Anyám sajnos gyógyszerfüggő lett apám mellett (tőle is kaptam hideget meleget, előfordult hogy olyan sallert levert hpgy letört a fogam , és mindezt azért mert nem voltam hajlandó arra, hogy xanax tömje magát. Xanaxot alapból irja enkia. dokija mert már nem is tudom mire kellett szednie.)
Elkerültünk 3,5 éve a nálam 2 évvel fiatalabb öcsémmel a keresztapánkhoz a gyámügy által. A többi rokononunkat konkrétan nem is ismerjük, mielőtt én megszülettem volna, apámèk elköltöztek Megszakítva az egész családdal a kapcsolatot (Zalából Nógrádba) keresztapámat 3x láttam 16 éves koromig konkrétan.
Mindegy végülis én most elkerültem egyetemre, öcsém leérettségizett, már dolgozik egy multinál nem rossz keresettel végülis. Elöször csak őt kezdték el zaklatni mostmár engem is hogy sajnálják mem lesz több ilyen stb. Ha hívnak én már fel sem veszem a telefont. Nem akarok róluk hallano. Küldtem már el őket melegebb éghajlatra mindhiába. Öcsém viszont nagyon érzékeny és látom hogy megviseli, csak annyit mondott hogy "mégis csak a szüleink.." én viszont nem akarok hallani se róluk. Hogy tudnám őket leépíteni , már nagyon elegem van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!