Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa úgy eszik, mint egy...

Apa úgy eszik, mint egy disznó. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Szó szerint elkap a hányinger, ha neki áll zabálni. Egy teát nem tud irdatlan szürcsölés nélkül meginni. Néha kimenekülök az udvarda, ha neki áll. Közben szippantja a taknyát, böfög, utána beleveri a fürdőkádba. Anyáékat is idegesíti, de senki nem szólhat neki, mert kicsinál utána. Próbáltam jelezni neki, hogy csináltassa meg a fogait, hátha ez segítene, de nem ér azt mondja. Egész nap itthon ül,mert nyugdíjas.
2016. okt. 16. 09:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem mindig hogy ilyesmi csak nalunk fordul elo. van egy tunemenyes nagybatyam mar nem fiatal, a nok imadtak egesz eleteben mert tiszta, jomodoru, remekul tancol szoval a csajok tapadtak ra egesz eleteben. egyetlen szokasa van amit soha nem tudtam se megerteni se elfogadni. Nem hasznal zsebkendot (legalabbis amikor en lattam) hanem befogja a fel orrlyukat a masikon meg kijon a cucc. Lakasban sose lattam ilyet tole de szabadban igen. es o is kifogastalan uriember "lenne" szerintem enelkul. es igazatok van az ember valamiert nem teszi szova , pedig o mar 70 korul van de talan soha senki nem mondta neki hogy ne csinalja. de amiket irtatok foleg a protko lenyalasa .... na jo hogy nem ettem eppen.
2016. okt. 17. 09:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Lehet így tanították a szüleik az arfújást, de kevés undorítóbb dolgot tudok elképzelni ennél.

Az én apám mindenben ilyen igénytelen, ocsmány. Mint írták, ha vécézik, akkor kifordul a gyomrod, ha hallgatod, pluszba fél napig megközelíthetetlen terület a bűz miatt. Nem fürdik, a ház körül se csinál semmit, azt se érdekelné, ha ránk borulna a ház.

Erre az a magyarázat, hogy elképesztően igénytelen.

2016. okt. 17. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

Biztos hogy nem tanitottak. engem az o edesanyja a nagymamam nevelt aki egy vegtelenul finom kulturalt uriholgy volt megfelelo szarmazassal. anyam is megszallottja az illemnek es a nagybatyammal ok testverek. soha nem fogom megerteni ezt az egy dolgat. szepen eszik nem csamcsog stb. ezert annyira kirivo ez a dolog. nagyon sajnallak hogy apadat vegig kell nezned, en nem birnek ilyen emberrel egyutt elni.

Volt egy erdekes eset evekkel ezelott. egy hazaspar akit eleg jol ismertunk elvalt 8 ev utan. senki el nem kepzelte mi lehetett a baj mert teljesen normalis csalad voltak.

a volt feleseg kb. 3 evvel kesobb egy alkalommal nagyon depresszios volt es kettesben elmondta hogy azert valt el a ferjetol mert allandoan piszkalta az orrat amikor azt hitte senki se figyel es a hmmm tartalmat kente hol az asztal aljara hol a szek karpitra stb. a feleseg 5 ev utan szolt neki eloszor de addigra mar azt hiszem megutalta. allitolag a ferj azt valaszolta hogy ez egy termeszetes szukseglet nem fog a sajat csaladjan belul folyton "viselkedni" a sajat otthonaban. ez a no azt mondta nekem, ha nem valik el egy rossz pillanataban talan a kest vagja bele annyira undorodott mar tole, hogy eltorpult minden szep es egyebkent jo tulajdonsaga emlekek es minden ehhez kepest. teljesen meg tudtam erteni. nem tudom anyad hogyan viseli de ez szornyu nagyon sajnallak.

2016. okt. 18. 10:01
 14/18 A kérdező kommentje:
Anyát is zavarja szerintem valamennyire, de mindig mondom, hogy szóljon rá, de nem. Szerintem ilyen volt, amikor megismerte is. Én próbáltam neki szólni, például amikor már 3-szor söpörtem össze a sarat utána, hogy legalább a lábtörlőt használja. Most már 3. napja hozzám se szól, szóval megbeszélni nem lehet vele. Társaságban eddig valamennyire viselkedett, de most már ott se nagyon. Pár év és elköltözöm, addig meg valahogy kibírom, utána megmaradnak anyámnak a jó szokásai.
2016. okt. 18. 10:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én apám is mindig szürcsöl szuszog csámcsog evés közben mintha el akarnánk lopni az étel előtte

nem vagy egyedül ezzel

2016. okt. 30. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
meg se fordul az ilyen ember fejeben hogy ezert kepesek meggyulolni ot a csaladtagjai. anyad , kerdezo nagyon gyenge ember lehet. mi az hogy kicsinal megver benneteket?
2016. nov. 1. 07:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy megver minket. Ő inkább szavakkal bánt, kiabál, csúnya dolgokat vág a fejedhez, csapkod, káromkodik.
2016. nov. 1. 07:47
 18/18 anonim ***** válasza:
80%
az is eppen eleg. anyad nagyon gyava ember hogy ezt elturi ennyi eve. meddig akarsz meg ott lakni?
2016. nov. 3. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!