Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan éreznétek magatokat,...

Hogyan éreznétek magatokat, ha anyukátok kizárna a családi vagyonból arra hivatkozva, hogy milliomos a barátotok és nincs a pénzre szükségetek?

Figyelt kérdés
Mindezt a hátatok mögött mesélné másoknak.
2016. okt. 14. 11:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
16%
Nyilvánvalóan a majdani örökség gondoltam, 21.
2016. okt. 14. 14:44
 32/39 anonim ***** válasza:
20%
31-es vagyok. Bocsánat a pár értelmetlen mondatért és ékezethibáért. Az érintőpad megviccelt. Remélem, azért érthető.
2016. okt. 14. 14:45
 33/39 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy gondolom - bár ezt a témát kerülöd, pedig már mások is rákérdeztek - hogy neked juttatott anyád (vagy a szüleid) egy lakást és a testvéredet meg a lakáshoz jutásban segítette.

Számtalan ilyen példát látok a környezetemben, hogy ahol 2 gyerek van, az egyikük megkapja a nagyszülők lakását, a másik meg esetleg pénzbeli segítséget.

Ebben semmi különös és semmi aljasság nincs, ha nálatok is így történt, akkor vedd úgy, hogy egy lakás árát megkaptad, mert az anyád el is adhatta volna az örökölt lakást és az árát "feléli"

Ha nálatok nem ez a helyzet, hanem te vásároltad a keményen megkeresett pénzedből a lakást, akkor elnézést!

Amit nem értek - és rajtam kívül a többiek sem - hogy miért élsz egy pocsék kapcsolatban, ha még anyagi hasznod sincs belőle ? ... mert az anyagi biztonság lenne csak az egyetlen ésszerű, bár nem túl szimpatikus magyarázat.

2016. okt. 14. 16:49
 34/39 anonim ***** válasza:
49%
A lakás feletti tulajdonjog eredete tisztázatlan, így nem jpgos felhánytorgatni. Lehet akár apai ágról örökölt is. De lényegtelen, mert a kérdező tulajdona, pont.
2016. okt. 14. 17:47
 35/39 anonim ***** válasza:
51%
Te is egy idióta vagy, ha egy sz*r kapcsolatban még benne vagy...
2016. okt. 14. 19:30
 36/39 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon durva. Azt írja a kérdező, hogy az anyukája már minden pénzét oda adta és nem maradt semmi. Nem azt, hogy elherdálta, hanem odaadta és ezek után, mivel nem ő kapta, ezért fogná és kirakná az anyját az utcára.

Tehát honnan is van a lakásod kérdező? Ki finanszírozott addig, míg nem dolgoztál?

2016. okt. 15. 05:36
 37/39 anonim ***** válasza:
75%

Ha jól értem, akkor a kérdező nevén van a ház és anyunal nincsen rajta hadzonélvezeti joga.

Ha valóban így van, akkor mi a probléma? Lépj ki a szar kapcsolatból, költözz haza, ketten csak fent tudjátok tartani a lakást meg magatokat.

2016. okt. 15. 17:27
 38/39 anonim ***** válasza:
75%

*anyunak

* haszonélvezeti

2016. okt. 15. 17:28
 39/39 anonim ***** válasza:
82%

Milyen családi vagyonból zár ki?

A ház a te neveden van, ez ellen nem tud mit tenni.

A saját pénzét már elköltötte.

Akkor milyen vagyonról van szó?

2016. okt. 16. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!