Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mit tegyek, jo...

Mayacska maja kérdése:

Nem tudom mit tegyek, jo otlet ha dolgozni kezdek?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok,nagyon rossz az anyagi helyzete a csaladomnak,ami altal anyukam es apukam egesz nap orditozik,veszekedik. Apu nem dolgozik mert volt egy operacioja,anyu takarit egy csaladnal, keveset keres. A legnagyobb baj hogy ezert mindennap sirok, mert orditoznak, velem,tesommal(12) egymassal. Nem birom tovabb, nagyon szeretem anyukamat erzem toabb igy nem mehet. Mennyek el dolgozni? Egyaltalan felvennenek barhova is?

Depresszios leszek lassan, napi minimum 2 orat sirok este. most is orditoznak kint,es hallom. nem birom tovabb

2016. okt. 13. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Inkább keress anyukádnak jobb állást. Keress tanulmányi ösztöndíjat, érdeklődj az önkormányzatnál, miféle támogatások vannak.

Tanulj nagyon, két évet kell kibírnod, utána jöhet az egyetem. Ha belehúzol a tanulásba jóval több ösztöndíjat fogsz kapni, mintha dolgoznál. A továbbtanulással pedig megalapozod a jövődet és tudod majd támogatni a családodat, testvéred tanulását. Ráérsz te majd az egyetem alatt diákmelózni.

2016. okt. 13. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A neten keresgélhetnél apukádnak is valami otthon végezhető munkát. Nem is a pénz miatt, csak hogy lekösse az energiáját és ne legyen idejük folyton veszekedni.
2016. okt. 13. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

"mennyek"

Menj. Legalább a te szükségleteidre nem kellene külön kiadniuk. Mondjuk ha olyan hű, de komolyan gondolnád, akkor rákeresnél a "diákmunka alsó korhatára" kifejezésre, nem itt vadásznál bókokra, hogy milyen ügyi vagy, amiért segíteni szeretnél a szüleidnek.

2016. okt. 13. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:

koszonom szepen az elso ketto valaszt!

utolso: bocsanat elsiettem es nehany helyesirasi hibat vetettem,es bocsanat az ekezetek miatt is.

Nem hinnem hogy akkoa bun,az hogy megkerdeztem itt nehany ember velemenyet.

2016. okt. 13. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
áh, ne is foglalkozz vele, jönnek ide frusztrált, magányos piták és itt ontják ki a dühüket. Nem kell őket komolyan venni.
2016. okt. 13. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Pillanatnyilag lehet, hogy segitene a penzugyi segitseg a szuleidnek, de hosszutavon csak artana, elsosorban neked, mert elvagnad a lehetoseget magadnal, hogy valaha az eletben jo munkad es jo eleted legyen. Fejezd be a sulit, akarmilyen elkeserito is a helyzet otthon, menj egyetemre, de minimum egy szakmat szerezz.

A veszekedeseket pedig probald megbeszelni a szuleiddel, ha nem !egy, kerj segitseget a sulidban.

2016. okt. 14. 01:04
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
Édesapádnak kéne összeszedni magát,menjen százalékoltatósa le magát vagy menjen dolgozni,vagy csak jelentkezzen be a munkaügyi központba ott vannak lehetőségek,ha más nem közmunkaprogram.
2016. okt. 14. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Próbálj meg anyukádnak jobb állást találni. Kereshetsz valami hétvégi diákmunkát, de a tanulás legyen az első, ha most otthagyod a sulit, valószínű sosem fejezed be.

Apukád táppénzen van vagy leszázalékolták?

2016. okt. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!