Nem merem anyukámnak elmondani a rossz jegyeket, de azt sem akarom, hogy szülőin tudja meg. Mit tegyek?
Sosem ütött még meg,max.csak odakapott,de az is egyszer volt mert nem beszéltem túl szépen.Inkább a veszekedéstől és a szidástól félek,de nagyon.Eléggé tud kiabálni sokáig.de így meg borzasztóan stresszelek,izgulok és nem tudok aludni,néha már a sírás kerülget,mert most fogok felvételizni.Vagy 5 eltitkolt jegyem van.kémiából egy hármas /bár azért a legkevésbé haragudna/ nyelvtanból 1,(felszereléshiány) matek 2,töri 3.Évvégén 4,4-es átlagom volt,úgyhogy eléggé leeresztettem,de mostanába valami nem oké nálam sem.Folyton stresszelek barátok,edzés,tanulás,család miatt,nem tudok elaludni csak éjfél körül,(legrosszabb ha 0 ora is van),Izgulok mint állat,félek valamitől.Nehezen tanulok,Csendes vagyok mostanában,ezt anyukám is megjegyezte,hogy valami nem smafu.Nem tudom mit tegyek,nem merem neki elmondani nagyon..
Mit tegyek?:(
- Anya terhes vagyok!
- MICSODA???
- Á nem, csak kaptam három egyest...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!