Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem anyukámnak elmondani...

Nem merem anyukámnak elmondani a rossz jegyeket, de azt sem akarom, hogy szülőin tudja meg. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sosem ütött még meg,max.csak odakapott,de az is egyszer volt mert nem beszéltem túl szépen.Inkább a veszekedéstől és a szidástól félek,de nagyon.Eléggé tud kiabálni sokáig.de így meg borzasztóan stresszelek,izgulok és nem tudok aludni,néha már a sírás kerülget,mert most fogok felvételizni.Vagy 5 eltitkolt jegyem van.kémiából egy hármas /bár azért a legkevésbé haragudna/ nyelvtanból 1,(felszereléshiány) matek 2,töri 3.Évvégén 4,4-es átlagom volt,úgyhogy eléggé leeresztettem,de mostanába valami nem oké nálam sem.Folyton stresszelek barátok,edzés,tanulás,család miatt,nem tudok elaludni csak éjfél körül,(legrosszabb ha 0 ora is van),Izgulok mint állat,félek valamitől.Nehezen tanulok,Csendes vagyok mostanában,ezt anyukám is megjegyezte,hogy valami nem smafu.Nem tudom mit tegyek,nem merem neki elmondani nagyon..

Mit tegyek?:(

2016. okt. 13. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

- Anya terhes vagyok!

- MICSODA???

- Á nem, csak kaptam három egyest...

2016. okt. 22. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!