Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én is járok dolgozni mint...

Én is járok dolgozni mint anya, mégsem panaszkodok folyton ha kell főzzek egy levest. Anya miért teszi ezt folyton?

Figyelt kérdés
Akárhányszor átmegyek hozzá (apával él) mindig alszik.Ahogy felkel egyből elkezdi mondani hogy olyan fáradt, most fejezte be a főzést.De látszik hogy mást nem csinált mert a házba olyan rendetlenség van hogy alig lehet elférni, a szennyes ruha nincs kimosva, és elmosogatva sincs.Ez minden napos, párszor besegítettem neki de másnapra ugyan ez volt, és semmi köszönet nem volt abba hogy segítettem. Apa egész nap dolgozik, meg amugy sem a férfi kell a házimunkát elvégezze. Nem zavar hogy lusta, csak az hogy felhív és folyton panaszkodik , meg azt mondja hogy de jó hogy nekem nincs semmi dolgom (közbe szinte egesz nap van munkám) Miert viselkedik igy?
2016. okt. 12. 18:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%

Sehol nem látom leírva, hogy apa 16 órát dolgozik, minden egyes nap, csak annyit, hogy szokott nappal is dolgozni. Egyrészt nem tudjuk milyen rendszerességet takar ez a "szokott". Másrészt nem tudom te hol élsz, hogy nálad aki rendesen 8 órában dolgozik, az egyenlő az egész napos dögléssel.

Őszintén szerintem erre a helyzetre az lenne a jó megoldás, ha apa keresne egy nappali melót. Mert ez így gyakorlatilag már nem házasság, hisz nem is találkoznak anyuval, csak kb lakótársak. Ráadásul anyunak itt van a "kedves" kislánya, aki szintén sok örömet és motivációt nyújt neki (ja nem). Itt nagyon nagy gondok vannak az egész családdal, ennek csak egy tünete, hogy anyu már lesz_arja a környezetét. Valószínűleg az, hogy apu a munkába menekül, szintén ennek a tünete. Gondolom csak azért vannak még együtt, mert a válás túl sok macera lenne, jobb ülni a langyos f_osban.

2016. okt. 14. 21:56
 22/22 anonim ***** válasza:
26%

Szóval még mindig az egész világ hibás, kivéve anyut. Értem.

Ja nem. De azért mégis, ugye?

2016. okt. 15. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!