Én is járok dolgozni mint anya, mégsem panaszkodok folyton ha kell főzzek egy levest. Anya miért teszi ezt folyton?
Sehol nem látom leírva, hogy apa 16 órát dolgozik, minden egyes nap, csak annyit, hogy szokott nappal is dolgozni. Egyrészt nem tudjuk milyen rendszerességet takar ez a "szokott". Másrészt nem tudom te hol élsz, hogy nálad aki rendesen 8 órában dolgozik, az egyenlő az egész napos dögléssel.
Őszintén szerintem erre a helyzetre az lenne a jó megoldás, ha apa keresne egy nappali melót. Mert ez így gyakorlatilag már nem házasság, hisz nem is találkoznak anyuval, csak kb lakótársak. Ráadásul anyunak itt van a "kedves" kislánya, aki szintén sok örömet és motivációt nyújt neki (ja nem). Itt nagyon nagy gondok vannak az egész családdal, ennek csak egy tünete, hogy anyu már lesz_arja a környezetét. Valószínűleg az, hogy apu a munkába menekül, szintén ennek a tünete. Gondolom csak azért vannak még együtt, mert a válás túl sok macera lenne, jobb ülni a langyos f_osban.
Szóval még mindig az egész világ hibás, kivéve anyut. Értem.
Ja nem. De azért mégis, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!