Én is járok dolgozni mint anya, mégsem panaszkodok
folyton ha kell főzzek egy levest. Anya miért teszi ezt
folyton?
Figyelt kérdés
Akárhányszor átmegyek hozzá (apával él) mindig alszik.Ahogy felkel egyből elkezdi mondani hogy olyan fáradt, most fejezte be a főzést.De látszik hogy mást nem csinált mert a házba olyan rendetlenség van hogy alig lehet elférni, a szennyes ruha nincs kimosva, és elmosogatva sincs.Ez minden napos, párszor besegítettem neki de másnapra ugyan ez volt, és semmi köszönet nem volt abba hogy segítettem. Apa egész nap dolgozik, meg amugy sem a férfi kell a házimunkát elvégezze. Nem zavar hogy lusta, csak az hogy felhív és folyton panaszkodik , meg azt mondja hogy de jó hogy nekem nincs semmi dolgom (közbe szinte egesz nap van munkám) Miert viselkedik igy?
Hàt én is dolgoztam kàvézóba és nem sokan jàrtak oda, de hidd el elfàradtam, a hàtam közepére kívàntam a hàzimunkàt, rengeteget aludtam.....
Pedig én 20-as éveimben jàrtam és nem 45-50 körül.....
Hàny óràt dolgozik egy nap? Mennyi szabadnappal. Mikor kezdi a munkàt? Hogy jàr dolgozni? És még ezer kérdést feltehetnék, amiből el lehet dönteni miben is fàrad el.
2016. okt. 12. 23:10
12/22 anonim válasza:
"meg amugy sem a férfi kell a házimunkát elvégezze."
Nem, ez a nagypofájú kölykök dolga, akik beleugatnak, hogy szerintük a felnőtteknek mit hogy kellene. Bezzeg ha ők szólnának be a te életedbe, jönnél ide sírni.
2016. okt. 13. 09:11
13/22 anonim válasza:
10-esnek: Egy valamire való kőműves télen is tud dolgozni pl. csempézés, járólapozás. Tudom, ma már erre külön szakma van "burkoló" de régen a kőműves csinálta. Mi tavaly télen csináltattuk ezeket, mert akkor jött össze a pénz.
2016. okt. 13. 13:53
14/22 anonim válasza:
Az apa az éjszakai munkája mellett dolgozik nappal kőművesként! De ugye egyszerűbb ez felett elegánsan elsiklani, ugye? Anyuci meg szent, mert 8 órát lehúz valahol. Itt valahogy divat lehurrogni a férfiakat, meg a gyerekeket, de használható válaszra nem futja a fene nagy bölcsességetekből, mi?
Anyud megemberelhetné magát, az az igazság.
2016. okt. 13. 20:27
15/22 anonim válasza:
Igen, ez nekem is feltűnt, amit a 14-es hozzászóló írt: mindenki anyát sajnálja, miközben apa dolgozik napi 16 órát, és abból min. 8-ban nehéz fizikai munkát végez! Még abban is baromira el lehet fáradni (pláne, hogy nyilván már ő se 20 éves), és ő mellette még éjszakázik is! Minden tiszteletem apukádé, kérdező!
2016. okt. 14. 17:39
16/22 anonim válasza:
Utolsó kettő, nem az volt a kérdés, hogy anyának vagy apának szarabb az élete, hanem hogy az anya miért panaszkodik. Erre a válasz az, hogy azért, mert egyedül viszi a háztartás munka mellett. Ez teljesen független attól, hogy az apa mennyit dolgozik.
2016. okt. 14. 18:33
17/22 anonim válasza:
Anyuka egyedül viszi a háztartást munka mellett? Apuka meg két helyen dolgozik. 1:1.
2016. okt. 14. 19:03
18/22 anonim válasza:
És a lány külön lakik, és mellette dolgozik, úgy segít be anyunak. 2:1 apunak, és a lánynak.
2016. okt. 14. 19:25
19/22 anonim válasza:
Ennek továbbra sincs köze a kérdéshez. Ha apa napi 26 órát dolgozna, anyu akkor is ugyan ilyen fáradt és életunt lenne. Szerintem senki nem mondja, hogy apának nem sz_ar, de ettől még anyu nem lesz se boldog, se kipihent. És akkor még egyszer, a kérdés az, hogy miért viselkedik úgy anyu ahogy, nem az, hogy apunak mennyire sz_ar.
2016. okt. 14. 20:23
20/22 anonim válasza:
Mindenki azt szajkózuza, hogy apu is végezzen házimunkát, mert anyu attól depis, hogy apu nem segít.
Ez a köze a kérséhez. A "válaszolók" simán elvárnák, hogy 16 óra munka után még otthon végezze a házimunkát, mert "úgy helyes". Nem, nem úgy helyes. Úgy lenne helyes, ha anyu nem egész nap döglene, hanem odatenné magát végre. Ha depis, forduljon pszichológushoz, ha meg simán lusta, akkor ne sipákoljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!