17 éves lany vagyok a barátom 20.2éve együtt vagyunk de a szüleim nem akarják elfogadni a kapcsolatunkat?
Rossz kapcsolatban vagyok a szüleimmel
(föleg anyukámmal)
minden apró kiss bajon össze tudunk veszni
Féltéken nagyon még azt sem engedik meg hogy barátnőmmel el menyek hétvégen egy fél órara sétálni vagy ilyesmi!
egész nap itthol kell lennem! és unom már hogy úgy kezelnek mint egy 5 évest.
A barátommal 2 éve és 1 hónapja vagyunk együtt mikor elsönek megtudták hogy vele vagyok a szüleim véléményt kértek az egyik régi barátjuktól aki ott lakik ahol a barátom hogy milyen család stb..
Rossz véleményel volt róluk!
Pedig normálisak
voltam már a szüleinél is bemutatott szeretnek nagyon és ha nem megyek már veszekednek velem!
minden héten 1x szoktunk talizni de azt is úgy hogy azon a napon nem megyek suliba! (persze viszek igazolást)
apukám dolgozni jár egy pár honappal ezelött a tesom megnézte a facebookomat és ezt elis mondta apukámnak hogy én kivel vagyok kapcsolatban stb.
én elis mondtam nekik hogy én nagyon szeretem őt és hogy
mindenkinek jár egy esély és hogy nem úgy kell itélkezni hogy nem ismerik a másikat! mondtam is nekik hogy elhozom bemutatom nekik de halani se akartak róla! unom már ezt hogy titokban kell találkoznunk és alig tudunk együtt lenni.
Valaki valami tanács vagy tipp?
(Bocsi az ekezetert)
Ez nem kamu!
Eszre veszik ha valami olyat csinalok
mert nem tudok nekik hazudni es bevalom. meg a tanarommal is szoktak beszelni hogy mikor hianyoztam es igy megtudjak. persze veszekednek velem 1-2ora hosszaig harag van de utana mint ha semmi nem tortent volna!
ok nem csak hetvegen hanem hetkoznap se engednek sehova!
es amugy igen a baratom se megy akkor dolgozni szabad napot ker vagy ha ugy van hogy nem kell mennie en szolok neki es jon hozzam! ez nem kamu kamubol nem irnak ilyen ciki dolgot! mindenki mashogy erti ezt a dolgot es mashogy fogja fel a lenyeg az hogy nagyon feltenek a szuleim es nem engednek sehova meg mamanal se pedig itt lakik a kozelben!
azert kell hianyozak a sulibol mert maskepp nem tudnak talizni a baratommal. a szuleim sejtik tudjak hogy vele vagyok de azt mondtak hogy nem engedik meg soha!
es ezert kertem itt tanacsot mert mashoz nem tudok fordulni hogy mit tegyek hogy megertsek hogy en vele akarok lenni es meg ha nem is engedik meg rogton legalabb ismerjek meg! de mindegy megvarom mig nagy koru leszek es kirajom a sulit utana majd lesz valami! csak a baratommal mar nagyon unjuk hogy alig tudunk egyutt lenni (par ora hosszat) es azert kertem segitseget!
"már vett egy közös házat is a barátom"
:) nem akarok kötekedni, de ha ő vette mitől közös? Az az övé, te meg max hozzá költözöl.
Na ne!!!! Milyen munkahely az, ahol van évi 52 szabadnap van? Ne,röhögtess, inkább tanulj. Érettségihez pedig 4 éves középiskola kell. A 3 éves szakképzők nem zárulnak érettségivel.
Összevissza irkálsz. De csináld amit akarsz. 1 év együttélés után felébredsz remélem.
Ha nem tudsz valamit ne szolj bele!
o maszek munkas hazakhoz jarki...
Oda meg gondolom nem kell engedely.. csak szol hogy nem megy.
Mit okoskodsz te tudod vagy en? latszik hogy buta vagy jartal te iskolaban vagy nem? ahova en jarok suliba 3 evig kell jarnom es szakmat is meg az eretsegit is leteszem egyben.
nem ertem miert kell mindenkinek okoskodni ne irjon senki inkabb aki nem segiteni akar hanem osztja az eszt...nem vagyok ra kivancsi!
Ha nem tetszik valami tarsd meg magadnak nem en beszelek ossze vissza ha nem te nem erted meg mert kicsi az agyad!
25: Még véletlenül sem te vagy a buta.
Iskolából lógsz.
Pasid alkalmi munkákból él, nincs bejelentve, és elhiszed, hogy szuperül keres.
Hülye vagy. Vagy kamu.
semmi kozod hozza hogy mitcsinalok!
Az en eletem!
A Józsika elég fura név egy lánynak :D
Mondom én, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!