17 éves lany vagyok a barátom 20.2éve együtt vagyunk de a szüleim nem akarják elfogadni a kapcsolatunkat?
Rossz kapcsolatban vagyok a szüleimmel
(föleg anyukámmal)
minden apró kiss bajon össze tudunk veszni
Féltéken nagyon még azt sem engedik meg hogy barátnőmmel el menyek hétvégen egy fél órara sétálni vagy ilyesmi!
egész nap itthol kell lennem! és unom már hogy úgy kezelnek mint egy 5 évest.
A barátommal 2 éve és 1 hónapja vagyunk együtt mikor elsönek megtudták hogy vele vagyok a szüleim véléményt kértek az egyik régi barátjuktól aki ott lakik ahol a barátom hogy milyen család stb..
Rossz véleményel volt róluk!
Pedig normálisak
voltam már a szüleinél is bemutatott szeretnek nagyon és ha nem megyek már veszekednek velem!
minden héten 1x szoktunk talizni de azt is úgy hogy azon a napon nem megyek suliba! (persze viszek igazolást)
apukám dolgozni jár egy pár honappal ezelött a tesom megnézte a facebookomat és ezt elis mondta apukámnak hogy én kivel vagyok kapcsolatban stb.
én elis mondtam nekik hogy én nagyon szeretem őt és hogy
mindenkinek jár egy esély és hogy nem úgy kell itélkezni hogy nem ismerik a másikat! mondtam is nekik hogy elhozom bemutatom nekik de halani se akartak róla! unom már ezt hogy titokban kell találkoznunk és alig tudunk együtt lenni.
Valaki valami tanács vagy tipp?
Szakközépp iskolába. 11edikes vagyok.
Az osztályba 10-en vagyunk így nem írnak nagyon hiányzott mert igyis arra került volna sor hogy felbomlik az osztály mert csak 14el lehet indulni.
de ezt mindenki megértené ha az én helyembe lenne hogy miért szoktam hiányozni másképp nem tudnánk találkozni.
amugy a barátom már végzett Dolgozik festő épitő szakmán.
Nem nélkülöznék mellette! amugy sem szegények se ő se a családja!
amugy
tervezük hogy össze költözünk
csak elöbb ki akarom járni a sulit jővőre végzek 2017 agusztus 30-án.
már vett egy közös házat is a barátom csak persze ez minden idővel lesz!
A 11. éved végén végzel?
Aug. 30, az jó, az kevesebb már, mint egy év.
Már bocsi de attól hogy itt így irok
még az iskolában irhatok rendesen! amugy sem lesz nyelvtab vizsgám! Sietek gyorsan írok és azért van benne hiba. Itt az emberek minden sz@rért bele tudnak kötni a másikba... nem azért írtam ide hogy nyelvtan órát tanits nekem vagy hogy nézd meg hogy hogy írok!!!
Semmi közöd hozzám
Te sem vagy tökéletes.
Ne oszd itt nekem az észt! nem vagyok rád kiváncsi nem azért írtam ide hogy ilyen érthetetlen rosszindulatú embere pazaroljam az időm!
Na szerintem ez kamu.
A szüleidet az nem zavarja, hogy hét közben nem jársz iskolába, tudnak róla, tudják, hogy akkor a barátoddal vagy.
De az zavarná őket, ha hétvégén találkoznátok?
Ezt nem hiszem el.
Hétvégén bezárnak a házba? Mert akkor hétköznap is bezárnának, ha nem akarnák, hogy suli helyett a barátoddal találkozz.
És a barátod, hogy dolgozik, ha te vele vagy suli helyett? Vagy ő sem megy el akkor dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!