Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy nagyon nagyon ítélkező...

Egy nagyon nagyon ítélkező családdal hogy érdemes ezt közölni?

Figyelt kérdés

Csak egy dologra kérlek titeket. Ne legyetek bunkók és ne trollkodjatok, mert most pont nem arra van szükségem.

Már fél éve együtt vagyunk barátommal (aki roma), amiről csak az ő családja tud és bármilyen megdöbbentő, nagyon normálisak és jól érzem magam közöttük. Jó, tudni, hogy azért még közöttük is vannak ilyen emberek, de szüleimet ez szinte biztos, hogy nem hatná meg, hanem már az elejétől kezdve arra próbálnának rábeszélni, hogy ennek a kapcsolatnak semmi jövője. Viszont szerintem most már ők is sejtik, hogy van valakim, mert az elmúlt időkben kicsit többet találkoztam vele mint azelőtt.

Nagyon megválogatom, hogy milyen emberekkel jövök össze és megpróbálom kiismerni, mielőtt összejövök valakivel. Ha egy bunkó lenne aki kihasznál, akkor már eleve nem is állnék vele szóba. De ezeknek a tuljdonságoknak a jeleit nem láttam. Nagyon aranyos srác és érezhető, hogy jószívű, csak a szüleim hozzáállásától félek, mert tudom, hogy hogyan állnak hozzá a romákhoz..

17/L

2016. okt. 10. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

"Viszont nálunk is vannak a faluban ilyen előítéletes emberek"

Sajnálom, de ők nem "előítéletesek", hanem TAPASZTALTAK!

2016. okt. 10. 15:14
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Azért gondolom azt hogy naiv vagy, mert olyat állítasz, ami teljesseggel lehetetlen. 7 éve ismerjük egymást a feleségemmel és 6 éve lakunk együtt. A mai napig meg tud lepni és tud újat mutatni magából. Ezzel szemben itt jössz tinikent és megmondod a frankót. Majd akkor jobban elhiszem, ha legalább 2 éve együtt laktok, hogy jó ember. Addig a szüleid helyében megtartanam a tavolsagot. Tiltani biztos nem tiltanam, mert a "hülye" tinilanyomnak a saját bőrén kell megtapasztalnia a világot viszont biztositanam hogy baj esetén mellette vagyok.
2016. okt. 10. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
A problema majd akkor lesz, ha jon a kiscsalád' mikor valami nem tetszik nekik... nem most, amikor minden rozsaszin, es egy 17 eves tinilany azt allitja, hogy o nagyon jol kiismerte az aktualis pasijat. Es a szuleid, meg azok a csunya eloiteletes emberek, ezzel mind tisztaban vannak. Gondolom, nem jartal meg borsodi kis faluban. Lehet a baratoddal nem lesz problema, de elobb-utobb ugyis kezdenek majd elokerulni a kedves rokonok..
2016. okt. 10. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:
92%

A gondok majd akkor jönnek amikor el akarod hagyni. Hiába szereted, menő fehér csajjal vagy pasival összejönni, mert ezzel kiemeled őket a mocsokból.

Én NEM előítèletes vagyok, hanem TAPASZTALT. Èn adtam esêlyt romáknak, de csak haveri szinten. Azt hittem normálisak. Megloptak, átvertek, kihasználtak. Volt amelyik 8 (!!!!!) èv után. Szóval gondold meg! Igen, magyarban is van ilyen. Csak nem mindegy, hogy tapasztalatot szerzel vagy monoklit.

2016. okt. 10. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Oh tinike a bolcsek kove

Olyan emberismeretuk van es olyan okosak

2016. okt. 11. 09:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt a jövőd, amit választottál a nagy tapasztalatoddal:

[link]

2016. okt. 11. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!