Hogyan érdemes közölni a családdal hogy halálos beteg vagyok kb 1 évem lehet még és semmiféle gyógykezelésben nem kívánok részt venni?
A dolgot nem részletezem, már régen öngyilkos akarok lenni de gyáva voltam hozzá. Hát a túlvilágaik megkönyörültek rajtam nem kell öngyilkos legyek elintézi helyettem egy betegség, áttétes rák.
Gyógykezeltetni lehetne, de az orvos is megmondta hogy kevés esély és nagy tortúra így ő javasolja ugyan de nagy reményeket ne fűzzek hozzá, de a döntés az enyém. Én meg döntöttem.
Hogy közöljem a családdal? Nyersen vagy színészkedve?
Van egy jó és egy rossz hírem:
A jó, hogy spórolhattok a SW 8 jegyemen. A rossz, hogy nem kaptok semmit karácsonyra.
Sehogy!
"Véletlenül" hagyd szem előtt az orvosi diagnózist, vagy menj el, írass ügyvéddel/közjegyzővel egy hivatalos végrendeletet, és majd azt hagyd kint, hogy a család megtalálja. Úgyis rákérdeznek, hogy az minek kellett!!!
Hidd el, ha eljön az idő, észre fogják venni. Ha öngyilkos lettél volna, azt bejelented? Ha nem akarsz gyógykezelést, nem kell "társaság", hogy segítsen átvészelni a nehézségeket, élj úgy, hogy minden holnap ajándék, aztán vagy így, vagy úgy eljön aminek el kell jönnie.
Most jobb, ha hónapokig, évekig a stressz van a családban?
"Hidd el, ha eljön az idő, észre fogják venni."
Az tuti. Főleg ha már meghaltam és a hullámnak kezd majd szaga is lenni.
Bicska nyitogato a stílusod, viszont ez egy nagyon komoly kérdés.
Áttétes rák esetén én sem fogadnám el a kezelest. Az eletminoseget hamar lerontja.
Két lehetőséged van:
1. Elmondod most, de akkor mindenki elohalottnak fog nézni.
2. Elmondod akkor amikor már látható tuneteid lesznek, mert sajnos lesznek. Ezzel atvered a családot a jó érdekében. Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!