Dogs14 kérdése:
Jogosan mondta ezt?
Figyelt kérdés
Szombaton voltunk kabatot vasarolni tudtam hogy milyet szeretnek venni,mivel kisse felenk vagyok ezert elsore nem mondtam el.Van egy noverem aki ugyan olyatt valasztott mint amilyet en szerettem volna valasztotam en is olyat mas szinbe.Ma anyukam a noveremnek azt mondta hogy masolom ot.
Ez nagyon rosszul esett.Mittegyek?
Azon gondolkozom hogy nem veszem fel hanem fel veszem a regit azt meg vissza viszem.
Jogosan mondott ilyet anyukam?
2016. okt. 9. 19:13
11/11 anonim válasza:
Szerintem csak tetszett az anyukádnak, hogy ugyanolyan a kabátotok. Nyugodtan vedd fel a kabátot nem teljesen olyan az elvégre más a színe. Én volt, hogy direkt ugyanolyan telefont vettem mint az anyukám. De most már egy kicsit jobb szeretem ha eltérnek a dolgaim másokétól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!