Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire felháborító...

Tényleg ennyire felháborító lenne ez a kérésem?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időkben sokat gondolkoztam, hogy milyen hobbit lenne érdemes elkezdenem és amellett döntöttem, hogy szeretnék gördeszkázni. Amikor meséltem erről a szüleimnek, a tudtomra adták, hogy ezt ők akkor is ellenzik, találhatnék értelmesebb sportot is. Legtöbb barátom is ezt csinálja, de én nem miattuk szeretném elkezdeni, hanem mert érdekel és szívesen csinálnám. Megkértem őket, hogy szeretnék karácsonyra kapni gördeszkát, de hallani sem akarnak róla.. Minden lehetséges szemszögből próbáltam rávilágítani, hogy ezt én miért szeretném és annyival lezárták a dolgot, hogy nem kapok, ha pedig magamnak veszek, akkor megvonnak tőlem mindent a mobillal elkezdve a barátaimmal bezárólag. Szerintrm ez egy kicsit igazságtalan. Nem azt kértem, hogy had menjek el mit tudom én..Japánba.. Csak egy egyszerű dolog, ami ráadásul nem értelmetlen és nem lehetetlen..

17/F

2016. okt. 7. 21:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
asszem én is hülyegyerek - vagyis inkább hülyefelnőtt vagyok, mert még mindig az a vágyam, hogy ezt megtanuljam :)
2016. okt. 8. 06:52
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Tojással dobálózik... Más meg nem eszik.

Neked van gyereked? Gondolom a tabletet nyomja reggeltől estig, csak hogy ne zavarja a kis fülecskédet.

2016. okt. 8. 06:58
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Mi vettünk a fiunknak, amikor kèrt. Igaz longboard-ot, de mindegy. Kèt hete akkorát esett vele, hogy majdnem eltört a válka ès 1hètig jártunk kötözèsre az orvoshoz. Jó móka volt. Perszebez nem azt jelenti, hogy te is elesnel. Vegyèl a zsebpènzedből. Ha látják, hogy ügyes vagy, belenyugszanak előbb-utóbb.
2016. okt. 8. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Hetes vagyok (meg az elsőt is én írtam).

Haha, képzeljétek, a kis tojásdobálós barátunk külön nekem, privátban is elküldte mélyenszántó üzenetét.

Ezúton is szeretném megköszönni neki, hogy gondolt rám és megmosolyogtatott.

2016. okt. 8. 13:49
 15/16 anonim válasza:

nyugodtan mond meg a szüleidnek hogy márpedig te deszkát szeretnél venni. úgyis belefognak menni ha sokat mondogatod mondjuk úgy mindig.

egy deszka nem a világ vége, én is sokat deszkáztam anno, viszont az igaz hogy nem lehet zúzódások, balesetek nélkül megtanulni szóval nem egy "biztonságos" sport, de szerintem nem kellene így ellenezniük.

2016. okt. 9. 20:55
 16/16 anonim ***** válasza:
54%

Szia !

Megkaptad a gördeszkát karácsonyra?

mert, hogy én nagyon szurkoltam neked.

2017. márc. 2. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!