Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
Most leszek 18 éves, még tanulok, jövő tanévben érettségizek.
Az a helyzet, hogy nem éppen jó a kapcsolatom egyik szülőmmel sem, se a testvéremmel. Ha gondba vagyok ahelyett hogy segítenének még jobban fokozzák a gondot. Két hónapja vagyok együtt egy lánnyal de ők ilyet meg sem engednének mert "korai". Miután végeztem az iskolával szeretnék elköltözni és saját életet kezdeni mert a mostanit már nem bírom. Miután elköltöztem szeretném egyre lejjebb "építeni" a kapcsolatomat a szüleimmel és a testvéremmel, hogy egyáltalán ne tudjanak rólam semmit, hogy hol lakok meg ilyeneket. Pár év alatt teljesen el akarom felejteni őket és nem létezni számukra. Hogyan kezdjem el ezt a folyamatot?
2016. okt. 5. 07:58
11/12 anonim válasza:
10-es, nem elég, hogy a majdnem 18 éves srácnak azt mondják a szülei, hogy korai még csajozni? Ne nevettess már, mert a végén beszarok. Ha én 18 éves koromig nem kezdtem volna el csajozni, fater tutira rákérdezett volna, hogy nem vagyok-e meleg, meg biztos vasvillával kergetett volna otthonról valami "tyúkól" felé (értsd lánysuli, vagy bármi, ahol nagyobb tömegben csajok lelhetők fel)
12/12 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok, ugyan úgy idén töltöm a 18-az és sajnos az én is erre a döntésre jutottam, hogy miharmarabb elköltözzek. Itt viszont tényleg a pénz a legfontosabb, anélkül nem tudsz elindulni. Ha szeretnél erről részletesebben beszélni akkor nyugodtan írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!