Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beköltöztetnéd anyóst a...

Beköltöztetnéd anyóst a lakásodba?

Figyelt kérdés

Anyós eladta a lakását, és a párjához költözött. A párja időközben ráunt és elzavarta.

Após érthető okokból nem fogadja vissza. (Megcsalta, majd elhagyta egy másik férfi miatt)

Anyós jelenleg sógornőméknél lakik, albérletet nem tud egyedül fenntartani.

Nekem van egy lakásom, ami jelenleg ki van adva albérlőknek.

A párom azt javasolta, zavarjam el a rendesen fizető albérlőket, és had lakjon ott az édesanyja.

Mivel ezt a lakást is nehezen tudná fenntartani, ezért a rezsinek csak a felét fizesse ki, mi meg a másik felét.

Após azt mondta, ha ebbe belemegyek, sem velem sem a fiával nem beszél többet.

Ez a segítségnyújtás havi szinten 50 E ft többletkiadást jelentene. Ami azért zavar, mert 2 hónapos terhes vagyok, és most kezdenénk pénzt félretenni, amíg tudok dolgozni.

Nagyon szeretnék segíteni anyósnak, de eltartani nem szeretném.

Munkát már szereztünk neki, ami jobban fizet mint az előző.

2016. okt. 3. 17:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rövid leszek: NEM!
2016. okt. 3. 19:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Isten őrizzen ettől a lépéstől!

Perelje az anyós a volt pasiját a pénzéért!

Jut eszembe! Amikor eladta a lakását, nektek adott valami kis pénz belőle?

2016. okt. 3. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

50e Ft kiadást írsz, ehhez számold hozzá pluszban azt az albérleti díjat, amit nem kapsz meg.

Ha most beköltözik a lakásodba, soha nem fogjátok tudni kirakni onnan. Most még csak a fele rezsit fizetitek, aztán idővel, ha nem lesz pénze (mondjuk táppénzen volt, nagyobb kiadása volt vagy egyszerűen nyugdíjba ment) fizetheted az egészet, és végül hordhatod neki az ételt is - miközben szépen évről évre lelakja majd a lakást (akinek nincs pénze a rezsire sem, nem fogja időnként kifestetni se a lakást).

2016. okt. 3. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk mi évekkel ezelőtt megszakítottuk "anyóssal" a kapcsolatot, szóval ha rajtam múlna, az "enyèm" a híd alatt aludna. Mondjuk ha így folytatja ott is fog.

Hogy a Te esetedre reagáljak:

NEM! SOHA! Rajtatok fog èlősködni amíg él. Az az 50.000 forint meg kell a gyerekre. Vagy ha nem kell, akkor nyitni kell egy bankszámlát és fèlretenni a jövőjére. Ne ti szívjatok már amiatt, mert valaki felnőtt ember létére képtelen az önállóságra és a gondolkozásra...

Menjen dolgozni, vállaljon plusz munkát és vegyen ki egy egyszobás lakást, 60.000-ér már lehet kapni.

2016. okt. 3. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon nincs pénze, lehet szobát is bérelni, nem csak komplett lakásban lehet gondolkodni.
2016. okt. 3. 21:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A lakásod jövedelme a te KÜLÖNVAGYONOD, vagyis nem TI, hanem TE tartanád el az anyósodat! Ha a párodnak nem tetszik, h nemet mondasz, akkor még most rakd lapátra, mielőtt nekiáll kiforgatni a többi jövedelmedből is.
2016. okt. 3. 21:25
 17/20 acelsziv ***** válasza:
13 leírta a tutit. Egy életre rád ragadna, mint szamárra a fül.
2016. okt. 3. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:

nekem nagyon furcsa, hogy a párod javasolta ezt. havi 50 ezer + kiadás és elesnétek az eddigi albérlők pénzétől. ez évi szinten kb 1,5 millió forint. ennyivel lenne kevesebbetek, csak mert anyós felelőtlen volt.

ha a férjed felelőségteljesen gondolkozna,akkor szerintem egyértelmű,hogy annak a pénznek lenne jobb helye.akár a gyereknek gyűjtögetni, akár még egy lakást venni magatoknak és azt is kiadni. bármi jobb ötlet annál, mint hogy azt a semmire kellő nőt eltartsátok . mert az.

írtad,hogy a háza árát elherdálta hamar. hát így járt. felnőtt ember, hadd ne kelljen már sajnálni.oldja meg ezek után.

nem is értem a férjed hogy gondolja. az meg teljesen alap lenne,hogy a teljes rezsit a mama állná.. de még albérleti díjat sem szégyelnék elkérni tőle. jó,ha nem is olyan sokat mint a mostani albérlőktől, de azért ingyen ott lakni is elég gáz, lenne nektek is mire költeni, főleg,hogyha jön a baba.

szóval a férjed tök felelőtlen, nem is értem.

már segítettetek jobb munkát találni neki. szerintem ez is bőven elég..

ha kell segítsetek neki a volt párjával kapcsolatban, hátha tud egy kis pénzt vissza szerezni. de ennyi.

ő volt a hülye,hogy eladta a házát és a pénzt felélte.

2016. okt. 4. 07:58
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Anyósod perelje vissza a pénzét a gaz csábítótól, és probléma megoldva. Mondjuk nekem apósod hozzáállása is fura, hogy így beleugat abba, hogy a fia segít-e a saját édesanyjának...
2016. okt. 4. 08:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"A párom azt javasolta, zavarjam el a rendesen fizető albérlőket "

...én meg azt javaslom, hogy zavard el az agyalágyult párodat a jó anyukájával együtt!

Tedd meg amíg nem késő.

2016. okt. 5. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!