Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akarja valaki tudatosan...

Miért akarja valaki tudatosan elveszíteni a gyerekeit még ha felnőttek is?

Figyelt kérdés
A férjem szerelmes lett és sajnos a gyerekek számára nem úgy derült ki ahogy az jó lett volna és nagyon megviselte őket.Ami az hozta maga után,hogy az első reagálásuk nem volt valami szép és ezen ő nagyon meglepődött, és most elmegy nem a barátnőhöz de a gyerekekkel még a kapcsolatot is meg akarja szakitani.Nem tudom ,hogyan lehetne elfogadtatni vele itt most neki kellene megértőbbnek lennie.Mit tanácsoltok én most mit tehetnék?

2016. szept. 30. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindegy, hogy mennyi idős gyerekekről van szó.
2016. szept. 30. 21:53
 12/12 A kérdező kommentje:
26,19.éves igen felnőttek de nem is ez a lényeg ha nem az egy szülőnek azt hiszem minden esetben a gyerekét is illik tiszteletben tartani mert nem ők kérik,hogy legyenek ha nem mi akarjuk csak ezt valahogy én úgy tapasztalom amire felnőnek akkor sokan elfelejtik.nekem mindegy hány évesek akkor is ugyan annyit teszek értük most mint 2-éves korukban.
2016. szept. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!