Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom az életem! Nem látom...

Utálom az életem! Nem látom reményét az életnek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Besokkaltam de nagyon! Az életem utálom! Öngyilkosságon gondolkozok, de nem meghalni akarok, hanem boldog lenni! Az anyám alkalmi alkoholista, rájön a dili és iszik mint a kefekötő... Ma kaptam egy 1-est... Erre nem elkezdett inni?! Ez ekkora halalos bűn? Év eleje van! Ráadásul állandóan sajnáltatja magát, a régi munkahelyét utálta mert sok volt a fizikai munka illetve 3 műszakos volt. Most alig pár órát dolgozik, semmit nem kell csinálnia, csak van... Erre utálja azt is.... Undoritó amit művel, utálok vele lakni, nem enged sehova, a barátaimmal se még délután se.. Állandóan hazudnom kell, hogy életem lehessen. Barátom legyen... Na az szóba se jöhet, bezzeg mikor ő hozta a pasikat.. Szóval kisbabának tart közbe ő tesz tönkre. Van barátom, de ő vele meg szakítottunk, pedig másfél éve együtt vagyunk... Kivagyok totál, a suli se megy pedig én tanulok, de ha már 1est kapok itthon kell balhézni napokig. Ez nem élet.

Mit tegyek?:(

2016. szept. 27. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Nem sokott gyakran inni, de nagyon kell vigyázni mit mondok, mit teszek mert ha elkapja akkor nincs megállás, bár a kérésemre jár a pszichologushoz, ez haladás.

Megfogadom a tanácsokat:)

2016. szept. 28. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!