Utálom az életem! Nem látom reményét az életnek, mit tegyek?
Besokkaltam de nagyon! Az életem utálom! Öngyilkosságon gondolkozok, de nem meghalni akarok, hanem boldog lenni! Az anyám alkalmi alkoholista, rájön a dili és iszik mint a kefekötő... Ma kaptam egy 1-est... Erre nem elkezdett inni?! Ez ekkora halalos bűn? Év eleje van! Ráadásul állandóan sajnáltatja magát, a régi munkahelyét utálta mert sok volt a fizikai munka illetve 3 műszakos volt. Most alig pár órát dolgozik, semmit nem kell csinálnia, csak van... Erre utálja azt is.... Undoritó amit művel, utálok vele lakni, nem enged sehova, a barátaimmal se még délután se.. Állandóan hazudnom kell, hogy életem lehessen. Barátom legyen... Na az szóba se jöhet, bezzeg mikor ő hozta a pasikat.. Szóval kisbabának tart közbe ő tesz tönkre. Van barátom, de ő vele meg szakítottunk, pedig másfél éve együtt vagyunk... Kivagyok totál, a suli se megy pedig én tanulok, de ha már 1est kapok itthon kell balhézni napokig. Ez nem élet.
Mit tegyek?:(
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Nem sokott gyakran inni, de nagyon kell vigyázni mit mondok, mit teszek mert ha elkapja akkor nincs megállás, bár a kérésemre jár a pszichologushoz, ez haladás.
Megfogadom a tanácsokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!