Volt valaha ciki, hogy a szüleitek "trollkodnak"? akár csak otthon akár nyílvánosság előtt?
No igen. Ez csak megerősíti az #1-es hozzászólásomat.
Az első benyögés még el is menne más szövegkörnyezetben, házastársi veszekedés közepén viszont minden, csak nem poén.
A másik kettő pedig olyan szintű bunkóság, amit inkább nem is kommentálok. Ha szerinted ez poén, akkor pont olyan ostoba vagy, mint anyád.
Kedves utolsó !
Mondom szívták egymás vérét tehát poénkodtak egymással, nem veszekedtek ezért mondom hogy poénnak szánta ami nem sült el jól hiába hogy poénkodás közepette történt.
És mint mondtam a többi sem vicces és pont ez a gondom hogy ezek már túlmennek a poén határán....
Azért mennek túl, mert anyád ezeket nem poénnak szánja, csak te gondolod annak.
Eleve hogy lehet egy családban így beszélni a többiekkel? Ilyen trágár szavakkal. Ez nem vicces, pusztán alpári.
Anyaddal is nagy gondok vannak, ha ezt viccesnek tartja.
#23 a probléma az ha mondom neki nem érti mi a bajom pl nekem vagy bárkinek mert hogy Ő poénnak szánta nem akart senkit megbántani. Tudnám ha nem így gondolja szóval ezért nem értem ezeket.
És utolsó azért nem költözök el mert még nincs rá lehetőségem. Én annyival jobb helyzetben vagyok hogy kollégista vagyok az egyetem miatt, tehát nem hallom annyiszor ezeket a "poénokat".
Kedves utolsó azért mert volt ami neked nem tetszett vagy nem érted arról nem tehetek. És utolsó előtti sajnálom hogy nem érted na mindegy.:)
Leírtam h "trollkodásnak" veszi a "megalázást". ennyi. Nem nem vagyunk kisebbségi etnikumok ha már itt tartunk ! :) De köszönjük :D
Egyszer egy haverom ittason kitett egy fotót rólam, aki szintén ittas voltam, az egyik kezemben egy sör volt, a másikban egy cigi. Első két komment:
1) Apa: "Kislányom, az ott egy CIGARETTA?!?? Ha hazaérsz, beszélgetünk..." (tudta, hogy cigizek, csak égetni akart kicsit)
2) Nagymamám (!): "Te ilyen rövid szoknyába mentél bulizni este? Majd jól felfázol, és megint meg kell állítanod a buszt óránként pisikélni, mint a múltkor, mikor a vadasparkba mentünk!"
Én imádom a családom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!