Szülők, ti meddig engeditek el a gyereketeket buliba,
diszkóba?
Figyelt kérdés
Hamarosan jön a Halott pénz az egyik városi szórakozóhelyre. A 14 éves fiam el szeretne menni rá, és kb. hajnali egyig szeretne ottmaradni. Ti megengednétek neki, ha nem részegedne le? Egyébként megbízható, jó kapcsolatom van vele, ha valamit megigér azt be is tartja.
Azért az vicces, hogy sok szülő szerint teljesen rendben van ha 14 évesen elmegy koncertre meg szórakozni, de jajj, utána érte mennek, hogy nehogy az utcán baj érje. Sokkal nagyobb az esélye annak hogy a szórakozóhelyen éri valami, mint az utcán...
2016. szept. 24. 16:47
22/31 anonim válasza:
Bazzz....
Nekem 14 évesen már este 8-kor otthon kellett lenni. Igaz már 34 vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy majd a lányom 14 évesen elengedjem egy hajnalig tartó buliba. Biztos, hogy nem engedném el, vagy csak úgy, ha én is vele mennék, de az meg valószínűleg neki lenne ciki :)
2016. szept. 24. 16:59
23/31 anonim válasza:
#22: Nem feltétlenül... A lányom 15 évesen velem volt Tankcsapda koncerten. Hatalmas élmény volt neki!
2016. szept. 24. 17:30
24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 24. 18:22
25/31 anonim válasza:
lányom 2 évesen az apjával Kárpátián :)
2016. szept. 24. 18:30
26/31 anonim válasza:
Az én fiam 10 éves, többször volt már velünk koncerten, ha úgy alakul, hogy 14 évesen a haverokkal akar menni, akkor valószínüleg engedném.
Koncerten nem sok baj érheti, nem kell ezt túlragozni, a hazafelé út szerintem is veszélyesebb.
2016. szept. 24. 18:40
27/31 anonim válasza:
Ha a barátaival van akkor nem érheti baj.
2016. szept. 24. 19:19
28/31 anonim válasza:
Aha utolsó, valóban... én két barátnőmmel mentem, és drogot tettek az italomba, pedig nem váltunk el egymástól, csak annyi volt, hogy koncert közben meglöktek. Másik, barátomék két hete nyolcan mentek el egy diszkóba, ő kiment levegőzni, belekötöttek, összeverték, pedig ő is csak kb 10 percig volt egyedül, és nem is egy lepukkant lebujban voltak.
2016. szept. 24. 19:23
29/31 anonim válasza:
Nem kéne szabadon hagyni az italodat.
2016. szept. 24. 21:10
30/31 anonim válasza:
Koncerten szerinted hol volt szabadon hagyva? A kezemben volt, meglöktek, és míg a kezemből kivert táskát vettem fel, belerakták. Ne nézz olyan hülyének hogy lerakom az italomat, de így is megtörtént.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!