Mit tegyek hogy hidjen nekem anyukám?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mit tegyek az ellen hogy hidjen nekem anyukám. Mivel beteg vagyok és szerintem tüdő gyulladásom is van mert nagyon fáj belül a mellkasom ha levegőt veszek de ezt neki hiába mondom azt mondja hogy vegyek be egy fájdalom csillapítót és csináljam tovább a dolgom. Már több mint egy hónapja köhögök és egy hete ilyen nyálját is szoktam felköhögni(bocs ha undoritó). Mit tegyek hogy hidjen nekem mert szerintem hogyha valami ennél komolyabb bajom lesz akkor se fog rá odafigyelni. Valaki esetleg tudna ebben segiteni ha igen azt nagyon megköszönném.2016. szept. 20. 22:35
12/18 anonim válasza:
Gáz. Legalább magyarul illene tudni helyesen írnia egy magyar embernek!
13/18 anonim válasza:
de miért nem hisz neked..??
te nem tudsz elmenni egy sima háziorvoshoz? mert ha megállapít valamit akkor azt már csak el kell hogy Higgye..
14/18 anonim válasza:
elmnész dokihoztajkártyával, ő jó eséllyel meghallgat, esetleg elzavar egy röntgenre, ha találnak valamit azt anyud orra alá dughatod, ha annak se hisz akkor ő beteg (mentálisan).
15/18 anonim válasza:
A tirpákokkal ne törődj. Segítséget kérsz, erre leragadnak azon, hogy rosszul írsz egy-két szót. Jó nagy taplók.
Te pedig MENJ EL AZ ISKOLAORVOSHOZ EXTRA SÜRGŐSEN!!!!
16/18 anonim válasza:
15-ös.
Tirpák vagy te.
Nem is azt kérdezte,hogy hova menjen!!!!!!!
Hanem,hogy az anyjával mit csináljon, hogy hidjen neki!?
Te se arra válaszoltál ,csak osztottad az észt. hát most visszakapod.
Amúgy meg mondd meg anyukádnak,hogy megy a bíróságra ha elhanyagol téged
17/18 anonim válasza:
Menyi nyelvtanáci van it :-(
18/18 anonim válasza:
Meg nyelvtancigányok is vannak. A kérdés logikailag is helytelen, haaz ellen szetetne tenni abkérdező, hogy higgyen neki az anyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!