Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadt ki apám mert...

Miért akadt ki apám mert vettem egy Adidas felsőt magamnak? 18/F

Figyelt kérdés
azt mondta hogy miért nem vettem kínai szart

2016. szept. 20. 15:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert drága tulárazott polot vetél.
2016. szept. 21. 04:52
 22/22 anonim ***** válasza:

Azt mondod apukádnak van pénze, de sóher.

Nos, hogy a nagyságrendeket megértsd, én 400 nettót keresek, és nem érzem, hogy sóher lennék, de dupla ekkora bérrel sem vennék meg egy fele ennyibe kerülő pólót.

Apád lehet, hogy jól keres, de neki ki kell fizetnie a megélhetéssel kapcsolatoa költségeket, plusz a maradékot ésszerűen beosztania. Te meg minden alap dolgot megkapsz tőle, és zsebpénzedből vagy esetleg diákmunkából szerzett pénzedből már csak extrákra költesz. Persze te döntésed, de ne csodálkozz, ha apádnak nem tetszik. Ha majd saját magadat tartod el, akkor mondhatod, hogy semmi köze hozzá, most még nem elég hivatkozási alap, hogy a te pénzed. Így is arra költhetted, amire akartad, fogadd úgy apád kiakadását, mint egy véleményt (amivel én amúgy egyetértek)

2016. szept. 23. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!