Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadt ki apám mert...

Miért akadt ki apám mert vettem egy Adidas felsőt magamnak? 18/F

Figyelt kérdés
azt mondta hogy miért nem vettem kínai szart

2016. szept. 20. 15:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem értem miért szól bele, gondolom ha van pénzed 16 ezres felsőre akkor adsz a rezsibe is igaz?
2016. szept. 20. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
a saját pénzével mindenki úgy gazdálkodik ahogy akar...
2016. szept. 20. 15:43
 13/22 A kérdező kommentje:

apám sóher sajnos

van neki pénze de sajnál tőlem mindent

2016. szept. 20. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:
44%

Jól tetted, h megvetted magadnak, főleg ha apád nem anyagi okokból nem vesz magának. Ha te megdolgoztál a pénzért, amin vetted, vagy összespóroltad, teljesen mindegy, akkor használd egészséggel, a lehúzó- beszóló kritikákkal meg ne foglalkozz.

Kedves többi hozzászóló: az én márkás, drágább cuccaim több évesen is olyan állapotban vannak, h ki lehetne rakni vállfára ismét eladni őket újként.

ha veszek egy szar 1500 ft-s felsőt meg 2 mosást bír... na melyik is éri meg jobban hosszú távon?

Mindenki a saját pénztárcájának megfelelően vásároljon, senkinek semmi köze hozzá és kész.

2016. szept. 20. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Hát de úgy könnyű vásárolgatni, hogy másra se kell költenie, mert gondolom a saját eltartásába nem száll be.
2016. szept. 20. 16:14
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Ez akkora tévhit, hogy az olcsó nem bír sokat. Ugyanaz a kettő, csak arra ráhúzzák a logót.

Én azon akadnék ki, mivel Adidas, az én szememben sportruházat, ami hamarabb használódik, mint a sima utcai ruházat. Nem vennék 16 ezerért ugrabugrálós semmit.

2016. szept. 20. 16:31
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

Hát minden drága cuccot meg lehet venni szezon végén féláron, vagy még olcsóbban is. Mi is veszünk eredetileg drága cuccokat, de leárazáson, vagy pl. outletben. Tényleg jó minőségű tud lenni ez-az, de 16 ezer egy pólóért túlzás. Nagyon jó, márkás ingeket veszek a páromnak 10+ ezer forintról 5 ezer alatti árra leolcsózva. Mivel rosszabb, mint pár hónapja volt, amikor még primőr áru volt, nem fél évvel ezelőtti modell? Saját magamnak is sok akciós cuccot veszek így.

Persze adni kell a minőségre is, de ésszel is kell költekezni. Aki szórja a pénzt fölöslegesen, az lesz később devizahitel-károsult meg visszatérő Provident-ügyfél. Apukát megértem, hogy nem nézi jó szemmel az eszetlen pénzköltést. Minden normális embernél van egy limit, mi az, amit még egy adott ruhadarabra hajlandó kiadni. Nagyon gazdagnak kell lenni ahhoz, hogy felsőknél ez a limit 16 ezer forint fölött legyen.

2016. szept. 20. 16:45
 18/22 anonim ***** válasza:
57%
Tudod abból a pénzből 10 ugyanolyan jó felsőt vehettél volna, de te inkább egy méregdrága terméket vettél, mert az adidas. Bár te tudod, hogy neked mi a jó.
2016. szept. 20. 16:52
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

Apád nem sóher, csak veled ellentétben neki folyamatosan dolgoznia kell a pénzért, amiből fizeti az összes számlát, az élelmiszert, és minden egyebet, ami a te eltartásodhoz szükséges. Ha apukád is inkább 16 ezerért venne magának fölsőket, akkor megszívnád, mert nem jutna pl. neked kajára vagy buszbérletre.

De ahogy minden ilyen kérdésnél szokták javasolni, ha nem tetszik a szüleid véleménye, és nagyfiúnak érzed magad, akkor nyugodtan elköltözhetsz, bizonyára arra is futná a saját pénzedből.

2016. szept. 20. 17:06
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

én nem vennék ennyiért, mert nekem ez drága, de ha erre költöd a zsebpénzed az a te dolgod.

mindenesetre nem csodálom, hogy miért nem ment el szó nélkül mellette, az adidas felsők közt nincs túl sok különbség, ha vártál volna egy hónapot, lehet hogy fele annyiért megtudtad volna venni.

18/f

2016. szept. 20. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!