Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról a...

Mi a véleményetek arról a férfiról, aki direkt a szülei közelében vesz házat?

Figyelt kérdés

Akkor vázoljuk fel a tényeket.

Anyukája mindenhová elkíséri, ahová csak tudja és ideje engedi.

A férfi most lesz 36 éves, 1980-ban született.

2014-ben nősült meg, ekkor költözött be a házba, amiről beszélek. Pedig a nővel már 2002 óta járt.

2013-ban született meg az első gyereke.

A házat 2012-ben vették, de nem költöztek be rögtön, azzal magyarázta, hogy közel van a szüleihez, alig pár utcára. Így bármikor átugorhat hozzájuk és a szülei is hozzá. És ez neki fontos.

Előtte a szüleinél lakott.

Szerintetek ez nem furcsa?

2016. szept. 20. 14:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
És te ki vagy a történetben?
2016. szept. 20. 14:49
 12/33 A kérdező kommentje:
egy ismerős
2016. szept. 20. 14:51
 13/33 anonim ***** válasza:
34%
az a baj ezzel, h anyuka beleszól mindenbe, adja a jobbnál- jobb tanácsokat, rendezkedik…
2016. szept. 20. 14:57
 14/33 anonim ***** válasza:
97%

"direkt a szülei közelében vesz házat"

Nem mindenki utálja a családját. Te örülnél, ha a gyerekeid minél messzebb menekülnének előled?

"Anyukája mindenhová elkíséri, ahová csak tudja és ideje engedi."

Ez mit jelent konkrétan? Ha vannak közös programjaik vagy alkalmasint elmennek bevásárolni az teljesen rendben van.

Azért gondolom, a randijaira nem kíséri el :)

Ha meg tudja őrizni az egyensúlyt a saját családja és anyukája között, és a feleségének így megfelel, akkor semmi gond.

2016. szept. 20. 15:01
 15/33 anonim ***** válasza:
97%

Mi a véleményetek arról az emberről, aki azon túráztatja az agyát és ír ki a GYK-n kérdést, hogy egy ismerőse (nem a párja!) milyen férfi lehet, ha direkt a szülei közelében vesz házat?

Szerintem egy sz..keverő, aki imád belepofázni mások életébe; ezért teszem fel a kérdést.

2016. szept. 20. 15:03
 16/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem furcsa. Sőt. Ha tehetném, én is a szüleim közelében vennék házat. Semmi kivetnivalót nem látok ebben. A nagyszülők kincset érnek, hiszen ha idejük és módjuk engedi, remek felügyeletet biztosítanak az unokának. Az egy kicsit furcsa, hogy anyuka mindenhova elkíséri, de mi nem tudhatjuk pontosan, hogy mit jelent ez a mindenhova. Lehet, hogy ez erős túlzás.
2016. szept. 20. 15:03
 17/33 anonim ***** válasza:
98%
Nekem semmi. Tőlem azt csinál, amit akar. Inkább a kérdező motivációja izgat, hogy őt ez miért zavarja ennyire?
2016. szept. 20. 15:04
 18/33 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem előbb önmagaddal legyél kibékülve, és aztán észreveszed majd, hogy másokat sem kritizálsz, hanem elfogadsz mindenkit úgy, ahogy van.
2016. szept. 20. 15:07
 19/33 A kérdező kommentje:
engem nem zavar csak kiváncsi vagyok ki mit gondol erről
2016. szept. 20. 15:07
 20/33 anonim ***** válasza:
52%
Proliknak fura az, hogy vannak összetartó családok is.
2016. szept. 20. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!