Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért írják mindig gyakorin,...

Miért írják mindig gyakorin, hogy költözzön el valaki otthonról albérletbe bármilyen kis probléma esetén, a másik meg, hogy kb. bármit akar a gyerek vegye meg magának?

Figyelt kérdés
főleg akkor, amikor valaki elmúlt 18. mintha utána már nem is lenne valakinek a gyereke
2016. szept. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Hogy is szol a mondas ?

Aki nem valtoztat a helyzeten annak nem faj elegge...

2016. szept. 18. 20:39
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek utolsó.
2016. szept. 18. 23:11
 33/51 anonim ***** válasza:

ez csak egy klisé ami hol igaz, hol nem.

és nem is így szól.

aki nem tesz semmit annak nem fáj eléggé.

2016. szept. 18. 23:28
 34/51 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanazt jelenti

Klissek mindig igazsag alapuak a kuszob valamit tenni csak a fejben letezik

2016. szept. 18. 23:43
 35/51 anonim ***** válasza:
A legtöbb ilyen kérdésnél a szülő a hibás. Veri, szidalmazza a kölykét.
2016. szept. 19. 11:04
 36/51 anonim ***** válasza:
Igen a kamaszok angyalok szorgalmasak okosak szerenyek illedelmesek es soha nem kovetelodzoek.
2016. szept. 19. 12:02
 37/51 anonim ***** válasza:

Nézz körül jobban itt a kérdések között és megérted talán. Amikor valaki itt annyira felnőtt, hogy gyereket vállal, de azt a szülei nyakára, házába, plusz ugye odaköltözteti a párját is, aztán néz, mint borjú az új kapura, ha konfliktus van és kérdi, hogy most mit csináljon.

Mégis mit? Ő lakik másnál, neki kéne elsősorban alkalmazkodnia. És igen, sok g*ci szülő van, de attól még az ő házában élnek mások, az ő szabályai érvényesek. Ha nem tetszik, el lehet menni saját házba/lakásba/albérletbe. Ja, hogy az drága... Nekem is drága, mégis inkább elmentem dolgozni egyetem mellett, de nem maradtam otthon. És nem voltam kiszolgáltatva és nem kellett anyám papolását, kioktatását hallgatnom, szabad ember voltam/vagyok.

2016. szept. 19. 13:28
 38/51 anonim ***** válasza:

A legtöbb ilyen kérdésnél a szülő a hibás. Veri, szidalmazza a kölykét.

Igen, a csúnya, gonosz szülő, elvárja hogy segítsen otthon, ne hazudjon. Fujj, igen, ezt nem lehet elviselni, szegény kamaszok, a szívem szakad meg értük, mikor a szemét szüleik nem értik meg, hogy nekik igen is jár, hogy hetente finanszírozzák a bulikat, meg hogy ők már 14 éves érett, felnőtt hölgyek, és joguk van a pasijuknál aludni.

2016. szept. 19. 13:35
 39/51 anonim ***** válasza:
a szabadsagnak mindig ara van de megeri Ha pedig valaki lusta ezt megtenni akkor viselkedjen es turjon
2016. szept. 19. 13:36
 40/51 anonim ***** válasza:
Inkább mindenki viselkedjen értelmes ember módjára. A szülő is.
2016. szept. 19. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!