Miért írják mindig gyakorin, hogy költözzön el valaki otthonról albérletbe bármilyen kis probléma esetén, a másik meg, hogy kb. bármit akar a gyerek vegye meg magának?
Hogy is szol a mondas ?
Aki nem valtoztat a helyzeten annak nem faj elegge...
ez csak egy klisé ami hol igaz, hol nem.
és nem is így szól.
aki nem tesz semmit annak nem fáj eléggé.
Ugyanazt jelenti
Klissek mindig igazsag alapuak a kuszob valamit tenni csak a fejben letezik
Nézz körül jobban itt a kérdések között és megérted talán. Amikor valaki itt annyira felnőtt, hogy gyereket vállal, de azt a szülei nyakára, házába, plusz ugye odaköltözteti a párját is, aztán néz, mint borjú az új kapura, ha konfliktus van és kérdi, hogy most mit csináljon.
Mégis mit? Ő lakik másnál, neki kéne elsősorban alkalmazkodnia. És igen, sok g*ci szülő van, de attól még az ő házában élnek mások, az ő szabályai érvényesek. Ha nem tetszik, el lehet menni saját házba/lakásba/albérletbe. Ja, hogy az drága... Nekem is drága, mégis inkább elmentem dolgozni egyetem mellett, de nem maradtam otthon. És nem voltam kiszolgáltatva és nem kellett anyám papolását, kioktatását hallgatnom, szabad ember voltam/vagyok.
A legtöbb ilyen kérdésnél a szülő a hibás. Veri, szidalmazza a kölykét.
Igen, a csúnya, gonosz szülő, elvárja hogy segítsen otthon, ne hazudjon. Fujj, igen, ezt nem lehet elviselni, szegény kamaszok, a szívem szakad meg értük, mikor a szemét szüleik nem értik meg, hogy nekik igen is jár, hogy hetente finanszírozzák a bulikat, meg hogy ők már 14 éves érett, felnőtt hölgyek, és joguk van a pasijuknál aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!