Nem használok játékkonzolt, feleslegesnek tartom. Van sokkal értelmesebb hobbim és igazi életem.
2016. szept. 18. 14:56
22/30 anonim válasza:
21-es, ez a kérdéshez hogy jön? Most essen hasra mindenki?
2016. szept. 18. 20:54
23/30 anonim válasza:
Én ennyi idősen 360-hoz mindig magam vettem játékot,de én nagyon függő voltam/vagyok,most már nem veszek játékot csak nehéz saját keresetből,de akkor mivel sulis voltam,ha nagyon keleltt játék,hát elcsentem egy kis pénzt a szüleimtől.
2016. szept. 18. 21:34
24/30 anonim válasza:
Persze te ne csinálj ilyet,amikor kiderült tiszta közönyös voltam,hiába voltam egész jó tanuló,a függőség megölte a lelki ismeretem.De ma már szégyenlem magam.
2016. szept. 18. 21:37
25/30 anonim válasza:
Az attól függ te vagy e Pisti vagy Jani a The VR bol.:)
Max évi egyszer ha kapna amúgy mivel marhára nem olcsó.
2017. jan. 15. 22:10
26/30 anonim válasza:
Nem vagyok szülő. Sőt, én is 18 vagyok. Van Xbox-unk, igaz, nekünk még 360. Tesómmal fizettük fele-felébe, mindketten nyári munkát vállaltunk. Szülőktől évente kb 2-szer kapunk. Ha szülinapra azt kérünk ( egyikünk sem azt kér, de tavaly is kaptunk ) meg karácsonyra. A többit szintén fele-felébe vesszük tesommal. Kb 30 játék van hozzá, abból jó néhány kinecthez és jól eljátszunk. Nem csak mi, tesommal, hanem néha szüleink is.
És szerintem ez így normális. Nem várjuk el mi se, hogy ezeket nekünk fizessék ki.
2017. jan. 15. 23:21
27/30 anonim válasza:
18 eves vagy, menj el suli mellett dolgozni es annyi jatekot veszel amennyit szeretnel!
2017. jan. 16. 03:41
28/30 anonim válasza:
18 évesen inkább élj. Persze ha van valami olyan egészségügyi problémád ami ebben meggátol akkor más a helyzet.
2017. jan. 16. 10:19
29/30 anonim válasza:
Imádom az ilyen válaszokat, hogy inkább élj. Szerintetek, aki játszik a gépen, annak nincs élete?
2017. jan. 16. 10:22
30/30 anonim válasza:
Amúgy kedves kérdrző, kifejtened a kerdesed? Mert már mindenki kapott hideget, meleget!
Mi ihlette a kerdest? Milyen valaszt vartal? Mit akartal elerni vagy bizonyitani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!