Kedves Utolsó, senki egy szóval nem mondta, hogy ne játsszon.
Azt viszont te sem gondolod komolyan, hogy a szülők kötelessége egy 18 évesnek - akármilyen gyakorisággal - játékokat venni hozzá?
2016. szept. 18. 11:00
12/30 anonim válasza:
Játsszon, játsszon, de egyrészt ne az xbox-szal legyen elfoglalva napi 23 és fél órát (és játszhat mást is, akár sportolhat, túrázni is eljárhat, kereshet egy hobbit (ja, bocs, ahhoz meg kell emelni az ülepet, meg a veszélyes friss levegőn kell lenni), és ha ő 18 évesen felnőttnek, gondolja magát, aki elmehet akárhová, ráér hazamenni bármikor, nem kell már a szülők segítsége (csak mert 98 %-uk így gondolja, én is így gondoltam, mikor annyi voltam), akkor menjen el diákmelózni, és fizesse ki azt a nem kis összeget ő.
2016. szept. 18. 11:16
13/30 anonim válasza:
Hány éves gyereknek? Ez nem derül ki a kérdésből. Amúgy kortól függetlenül, névnap, születésnap, karácsony. Adtál is egy jó ötletet, a tesómnak, aki 31 éves lehet, hogy veszek majd egyet a névnapjára, de rendszer nem lesz ebből, én igyekszek változatosan ajándékozni. Ja és persze a testvérem saját pénzéből vett xbox-ot és játékokat hozzá és a saját lakásában lakik.
2016. szept. 18. 11:17
14/30 anonim válasza:
Mikor mondta ő, hogy neki vesznek a szülei? De ha így is lenne, akkor ő hol kért erről véleményt? Gyk arra való, hogy válaszoljunk a kérdésre. Nem tudom hányan olvastak itt szabályzatot (no off). Amúgy szerintem akkor kap a gyerek játékot, amikor tett érte valamit.
2016. szept. 18. 11:38
15/30 anonim válasza:
Soha.
2016. szept. 18. 11:47
16/30 anonim válasza:
Ha felvetődik a kérdés, hogy "milyen gyakran", ott szerintem már gond van.
Persze, egy 18 éves játsszon, de ez a kérdésfeltevés arra utal, hogy a kérdező folyton a gép előtt ül.
Egy 18 éves fiú, már hajkurássza inkább a csajokat, járjon edzésre, legyenek céljai a tanulásban, ne pedig egy folyton szobában ülő unalmas kis kocka.
2016. szept. 18. 11:47
17/30 anonim válasza:
Soha. Kapnak zsebpénzt, abból azt vesznek amit akarnak. Úgyis ők tudják, hogy mit szeretnének.
2016. szept. 18. 11:58
18/30 anonim válasza:
11/12:
Mikor állítottam olyat, hogy a szülőnek kötelessége megvenni a játékot a gyereknek?
Nyilván nem, de erről nem is volt szó.
Ráadásul ki mondta, hogy a kérdező napi 23órát gépezik vagy, hogy mellette nincs más hobbija?
Lehet, hogy sokakra ez jellemző, de azért nem kéne valaki nyakának ugrani egy kérdés miatt.
2016. szept. 18. 12:19
19/30 anonim válasza:
Mi a Fifa-t minden évben megvesszük neki amikor megjelenik. Ezen kívül nem szokott játékot kérni.
2016. szept. 18. 12:27
20/30 anonim válasza:
A "milyen gyakran" vesztekből nekem nem az jön le, hogy hetente 1 órát foglalkozik vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!