Hogyan viseljem el apám?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm. Egy undorító, embertelen állatfaj.

( Mielőtt jönnének a negatív illetések, csak en tudom hogy mit tett (!!!!!) nem egyik napról a másikra alakult ki bennem )

Hogyan viseljem el? Meg vagy 5-6 hónapig együtt kell élnem vele. A gyomrom is felfordul tőle.

A sulival ha végeztem felköltözöm.

Megegyszer leírnám, hogy csak En tudom mit tett, ezért ne támadjatok le, amiért olyan jelzőkkel illettem.

Kösz a megértést.

20\L

2016. szept. 16. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amit tehetsz, hogy minél messzebb, esetleg egy másik városba való költözés, és mindenféle kapcsolat megszakítása. Először is tud, hogy el lehet viselni a fájdalmat, sőt kötelező, ha teljes életet akarsz élni, ha gondolod privátban amit tudok segítek, mint írtam feljebb túlélő vagyok.
2016. szept. 16. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Mint látod sajnos nem egyedi esett, tudatosísd magadban, hogy nem a te hibád... Mond el másnak hiszen rengeted lánnyal sajnos megtörtnénik akik szégyenlik, és nem mertek beszélni, mert még mindig a megfélemlítés hatása alatt állnak, vagy esetleg, félnek a megbélyegezéstől. Az emberek nem így fognak reagálni, hanem megértéssel, hidd el. Legalábbis az értelmesek, a többivel nem kell foglalkozni. Hogy kimondod, mindig könnyebb lesz a lelked, egyszer már eljutsz odáig, hogy nem is kell beszélned, mert már túlvagy rajta..
2016. szept. 16. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha van kedved, nézz fel a beszélj róla oldalra. Ott sorstársaink vannak fent. Nem kell beszélgetned ha nem akarsz, de egyedül sem kell lenned a fájdalmaddal. A történeteket meg.... Megmondom őszintén, engem felzaklattak. Lehet hogy jobb lenne ha először csak a fórumra néznél fel ha rászánod magad.

[link]

2016. szept. 16. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Minél messzebb tőle, mindenkinek mond azt, hogy meghalt. Legalábbis számodra halott, és nem faggatnak, tovább. Aztán tanulj, tanulj, és tanulj. Önismeret, határozottság, mosoly, magabiztosság, beszéd, önszeretet...
2016. szept. 16. 18:52
 15/15 anonim válasza:
Szintén gyűlölöm de más okokból! Én nem tudom őt elviselni agam mellett! Ezért kerülök mindenféle kontaktust vele!
2016. szept. 20. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!