Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy én vagyok...

Miért van az, hogy én vagyok a legmagasabb? 17/F

Figyelt kérdés

A családban mindenki sokkal kisebb nálam. Míg én 187 cm vagyok, a többiek 160-170 cm között vannak.

Nem tudom, van-e benne igazság, de anya mondta, hogy miután én vagyok az egyetlen fiú a családban (szüleim elváltak és csak ritkán találkozom anyával, valamint van még rajtam kívül 2 lánytestvérem), ezért ez így normális, mert a lányok nem nagyon szoktak magasra nőni.

Szerintem ez hülyeség, de mindenek előtt érdekel, hogy ez miért lehetséges.

2016. szept. 16. 11:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A párom családja elég testes (konkrétan dagik) a párom viszont vasággyal együtt 60kg. Magasabb is náluk és nagyon vékony. Az anyja szokta mondani, hogy az ő nagyapja volt pont ugyanez a típus.

Én meg teljesen anyám alkatát örököltem, de mindkét szülőmnél alacsonyabb vagyok, ahogy a család nagy része is.

Sok helyről örökölhetted a magasságot, még akkor is, ha a postásnak nincs köze hozzá :)

2016. szept. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!