Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan aki megszakított...

Van itt olyan aki megszakította édesannyával a kapcsolatot? Hogy érzitek magatok?

Figyelt kérdés
nem vagyok már fiatal,tehát nem holni kis csitri veszekedésről van szó.anyum már amióta az eszemet tudom eszi az életem.nem csak az enyém a család más tagjáét is.együtt lakunk,külön lakrészbe.anyu nagyon rosszindulatú.sokat hauudik,semmi sem jó neki,beleköt mindenbe,morog mindenért.azt képzeli hogy lopunk tőle,hogy becsapjuk őt.ezt hallom mindenkitől akivel beszélek,hogy mennyit panaszkodik anyám.már napi szintem gyógyszereket kelett szednem.nyugtatóval alszom csak.megy a hasam ha hazafelé tartok,és remeg mindenm ha beszélnem kell vele.van egy nagy és egy kis fiam is.az ő érdekükben és család többi tagjának a tanácsára most megszakítottam vele a kapcsolatot.nem megyek le hozzá,nem beszélek vele,kerülöm,és most már nappal nem szedek gyógyszert nincsenek remegéseim,de rossz érzés hogy pont az anyámmal vagyok igy,hisz nincs olyan ember akivel haragba lennék.ti hogy viselitek?
2016. szept. 15. 10:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.remélem mindenkinek jol alakul az élete.én is ezen vagyok.ha ez a módja..ám legyen
2016. szept. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!