Pszichopata szülő melletti gyerekkor után hogyan kezdhetnék tiszta és lelkileg egészséges életet?
Apám egy pszichopata ember. Anyám is szenvedett tőle (nagy nehezen elvált) és én is, mivel vele maradtam (anyagi szempontok miatt). Most, 26 évesen, megnyomorított, elnyomott, megalázott gyerekkorral a hátam mögött nem tudok egyről a kettőre lépni, elindítani az életem. Nincs önbizalmam, nincs önbecsülésem (apám mindent elvett tőlem). Nem tudom, merre induljak, mit szeretnék, azt sem tudom, ki és mi vagyok.
Hogyan fogjak neki a változásnak?
Hogy találjak rá az eredeti személyiségemre, ha most csak félelem van és szorongás?
(Pszichológus kizárt, nincs rá pénz.)
Én ha szóba kerül fater, mindig azt szoktam mondani hogy ha nem viszi el a rák, akkor lehet én ölöm meg.
Meg azt is szoktam mondani remélem a pokolba került.
Na meg az is igaz, egyszer valami hozzá hasonló féregre rárobban belőlem az amit ez okozott.
Segíteni nem nagyon tudok de érdekes a belső motoros leirasod mert én is valahogy hasonlóan szoktam megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!