Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám foglalk...

Mit tegyek, hogy anyám foglalkozzon velem?

Figyelt kérdés
Szóval.. Anyámnak lett egy pasija, régen nem volt már neki mert ugye apámmal külön élnek és én lakok anyámnály és szerintem tök jól megvoltunk így ketten de viszont most lett ez a pasija és többet ordibál velem, a pasija folyton jön és folyton csak vele foglalkozik, ha nagy ritkán kettem vagyunk a házban és nézük egy filmet akkor ha hívja a pasija egyből le állítja a filmet és kimegy a pasijával beszélgetni de én ott vagyok a szobába és vagy fél óráig beszélnek de mi épp filmet néztünk és elvárja hogy megvárjam a filmel szóval... Úgy érzem fontosabb lett neki a pasija mint én.. Mit tehetnék? (bocsánat a helyesírási hiábért vagy a sok szövegért csak gyorsan írtam mert most ez kijött belőlem)
2016. szept. 14. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez van. Ezt kell szeretni. Legalabb Teged beken hagy. De majd igyis szakitani fognak, es akkor vissza all aregi rend. Amugy xard le es nezd a jo oldalat!
2016. szept. 14. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
De igazából.. Nem tudom.. Csak nagyon bánt ez az egész, anyám nem is figyel rám szinte, én meg folyton itt sírok a szobámban..
2016. szept. 14. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi. Szerintem csak pár hónap, és újra visszaáll a régi rend. Most még a kapcsolat kezdetén vannak, ilyenkor még ég a tűz. Aztán két lehetőség van. Első, hogy hamar vége lesz és akkor újra csak ketten lesztek. Vagy fix lesz a pasi, de attól még anyukád fog veled foglalkozni, csak mégsem te leszel az egyetlen az életében. Nyilván valamennyivel kevesebbet tudtok majd együtt lenni. Viszont nem írtad, hány éves vagy. Gondolom, tini. Előbb-utóbb te is éled majd a saját kis életedet, és akkor anyukád lesz ugyanígy.A legtöbb ember így van ezzel.
2016. szept. 15. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia velem ugyanez a helyzet. Én megértem anyukámat, a szerelem mindig kizökkenti az embereket. Majd elmúlik:)
2016. szept. 15. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen tini vagyok, 14 éves. Köszönöm a válaszokat :)
2016. szept. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!