Szulok ti vennetek a 14 eves gyereketeknek Iphone telefont?
Figyelt kérdés
Azt mondtam neki, ha melletesz x osszeget, én kipotolom, de fontosnak tartom, hogy o fizessen bele nagyobb részt, vagy ha nincs pénze, ne legyen ilyenre igénye, mindezt nevelo célzattal. Kivancsi vagyok mas szulok, hogy gondolkodnak.2016. szept. 14. 20:31
21/27 anonim válasza:
Nem. 14 évesen még bőven elég egy olcsóbb (nem a leggagyibb, de nem is iPhone). De ha zsebpénzből, ünnepekre rokonoktól kapott pénzből erre spórolt, és másra nem kunyerál pénzt, akkor megengedném neki, hogy megvegye.
22/27 anonim válasza:
Nyilván nem melós fizetésből fognak venni neki ilyet, szóval ha megtehetem, megveszem. Csődbe nem vinném magunkat miatta.
23/27 anonim válasza:
Attól függ, hogy van nevelve a gyerek, ha ténylegesen kincsként fogja kezelni ( bár szerintem ez a mai világban eléggé ritka eset) akkor megvenném neki. Csak ismered a saját gyerekedet, dönts ez alapján.
24/27 anonim válasza:
40 ezer forintnál még a saját telefonomra sem költök több pénzt, nemhogy a gyerekére! Minek egy gyereknek több százezer forintos telefon? Amire használni akarja, arra jobb az olcsó is. Majd vesz magának iPhone-t, ha már dolgozó ember.
25/27 anonim válasza:
Ha egymilliót keresnék havonta, akkor vennék neki, mert miért ne, de szerintem egy átlag magyar családnak ez azért luxuskiadás lenne, pláne úgy, hogy az iPhone-nak rengeteg olcsóbb alternatívája van, amik egyáltalán nem tudnak kevesebbet, sőt. Ezt kell megmagyarázni a gyereknek.
26/27 anonim válasza:
csak kipótolod èn a 10 èves gyerekem nek most vettem ifone 6s ès mindent èn fuzzetem ès egy iphone hok lukszus?
27/27 anonim válasza:
Londonban £120-ert 1-2 sv garancival lehet mar kapni iPhone 5C-t a kis szines egyszerut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!