19 vagyok és anyám nem enged sehova, vagy ha igen nagyon leellenőriz, mit tegyek?
Kiderült, hogy a barátnőim helyett egy idősebb pasival randizgatok és nem tetszik nekik, hogy nem diplomás és tuti van valakije, hogy 10 évvel idősebb stb.
Igen, átvertem őket, de pont emiatt.
Most sehová nem engednek el, el akarják olvasni a facebook beszélgetéseimet, hogy nem beszélek-e azzal a pasival, ha elmegyek valakivel, akkor felhívják az anyját.
Nem ismerik ezt a pasit, egyszer sem látták még az életben és olyanokat mondanak, hogyha megtudják, hogy megint talizok vele vagy írunk fb-n, akkor kitagadnak a családból, mert diplomások lánya nem lehet egy érettségit végzettel.
Nagy a vonzódás kettőnk között...
19 evesen mar elkoltozhetsz otthonrol. Amig otthon laksz addig meg el kell fogadnod a felteteleket. Ha anyukad nem engedi hogy egy idos ur egyszer hasznalatas spermatartoja legyel akkor vagy koltozz el vagy vard meg amig agyilag is felnosz.
Ha felnotteset akarsz jatszani akkor elj is felnottkent.
"Akkor talán megbarátkoznak a dologgal."
A legtobb szulo nehezen viseli ha az ertelmi fogyatekos lanyat egy veluk kozel egykoru papa kefelgeti.
Oszonten diplomasan mit kezdesz majd egy idosebb pasival aki csak kozepfokut vegzett ?
Ne kurd el az idodet hulyesegekre
Tanulj es ha sok energiad es idod van pasizas helyett dolgozz
19 éves vagy azaz nagykorú,de mivel hazudtál nekik nyilván nem biznak meg benned ezért vagy lehet más miatt is!
Nem tudom,engem sosem tiltottak senkitől sem a szüleim,sőt a páromnak nincs is érettségija..igaz én is csak most készülök lerakni estin!Kocsija sincs,így arra jogsija sem..van 1 robogója és a szüleivel lakik és 30+ éves!
A fb beszélgetéseket meg lehet törölni,vagy arhiumba rakni..ezt amúgy sem értem mi jogon néznének bele,hogy kivel mit beszélgetsz...de akkor beszélgess a pasival viberen vagy máshol ha zsarolnak a szüleid!
Az ok h féltene,de nem tudnak megvédeni pl a cslódástól na meg ne a szülő döntse el h milyen végzettségű emberrel jár a gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!