Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megtagadom a szüleimet...

Ha megtagadom a szüleimet akkor szemét ember vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos megvan rá az okom,de ők persze nem így gondolják !
2016. szept. 13. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Remélem ugyanilyen kis sz@rházi lesz a te kölköd is.
2016. szept. 14. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
6%

"Szerintem csak azért születtem meg mert nem akartak elvetetni. Egész életükben leszartak,soha egyszeresem mondták,hogy szeretnek. Nem érdekelte őket,hogy mi van velem kész van e a leckém és még sorolhatnám. Csakis annyit foglalkoztak velem ,hogy legyen mit ennem és legyen tiszta ruhám."

Vegyük pontonként.

"Nem érdekelte őket,hogy kész van e a leckém"

- Vagyis önállóságra neveltek.

"Csakis annyit foglalkoztak velem ,hogy legyen mit ennem és legyen tiszta ruhám"

- Vagyis tisztességben felneveltek.

"Szerintem csak azért születtem meg mert nem akartak elvetetni"

- Amilyen módon beszélsz róluk, ezt már valószínűleg ezerszer megbánták.

"Egész életükben leszartak"

- Jobb lett volna, ha le sem szarnak?!

"Ha megtagadom a szüleimet akkor szemét ember vagyok?"

- Nagyon úgy tűnik...

2016. szept. 14. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:

11 es nek, bar ez egy nagyon regi topic. Anyam kozolte velem amikor 9 eves voltam hogy hazilag minden megprobalt a vetelesre de nagyon"makacs voltam es megmaradtam" es kizarolag azert szult meg mert az 50 es evekben tilos volt az AB Mo on.

Namarmos. a nagyim nevelt fel attol a naptol amikor anyam kihozott a korhazbol addigra apamtol mar el is valt, ovele egyszer talalkoztam eletem soran.

anyammal semmifele kapcsolatom nincs 24 eve meg egy telefonhivas erejeig sem. most 91 eves es remelem ugy fog felfordulni hogy annyi szeretetet kap amennyit o adott nekem. Ja es az utanam kovetkezo 3 terhesseget a ferje tudta nelkul rogton el is vetette. na ilyen "szar kolok" vagyok en is. es buszke is vagyok ra.

szept. 30. 08:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha valaki idáig jut, akkor arra ok van. Az örökség meg jár fájdalom díjként, mert minimum 18 évig el kellett viselni a két férget.
szept. 30. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es!

Ha neked abban kimerül a tisztességes gyereknevelés, hogy van mit zabálni meg hordani a gyereknek, akkor remélem sosem lesz gyereked! Ez a minimum, te nagyon okos!!

szept. 30. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!