Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Így ha eltűnök a családom...

Így ha eltűnök a családom elől nem lehet baj?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek még, most kezdtem el dolgozni (19 vagyok).

Viszont nem szeretnék tovább dolgozni, mert elég volt ennyi (1 hónap). Nem fejeztem be a sulit, úgyhogy ez ilyen szar munka, és csak ilyen munkákra vannak lehetőségeim.

Úgyhogy úgy döntöttem, hogy elmegyek itthonról, így megúszom a munkát. Helyette hajléktalan leszek, mert az is jobb ennél.

Nos, ha küldök nekik egy SMS-t, akkor így nem lesz baj? Pl. hogy éljék tovább az életüket, és felejtsenek el, mert nem fogok hazamenni, hogy megmondják nekem hogy mit csináljak. Mivel a munkahelyet is ők találták nekem. Én maradtam volna itthon, de ők nem engedték. Így most már nem lesz hatalmuk felettem.

2016. szept. 12. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgyse mered!
2016. szept. 12. 17:33
 12/19 lumia 532 ***** válasza:
100%
en se akarok dolgozni en mi tegyek? 22Ldögös
2016. szept. 12. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
utolsó, ha dögös vagy, menj a dögkútra guberálni:-D
2016. szept. 12. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy dögös csajnak akad a dögkútnál jobb lehetőség is.
2016. szept. 12. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem fejezted be az iskolát? Amúgy anno én se fejeztem be, mert kirúgtak az ostobaságom miatt, de azóta megjött az eszem, igaz, estin de leérettségiztem, jövőre megyek tovább tanulni. Szóval vannak céljaim. Ha össze szeded magad, akkor te is elérhetsz valamit, csak tenni kell érte.
2016. szept. 12. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jó lesz büdösen szarosan ,hugyosan élned .inkább dolgoz többre mész vele és nem keserited el szüleidet ,mert ezel csak azt éred el .
2016. szept. 12. 18:04
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Eletkeptelen vagy es lusta
2016. szept. 12. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már egyszer régen kérdezted.

Azóta miért nem költöztél az utcára, ha ennyire ezt szerrtnéd?

2016. szept. 12. 19:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az sms sem fontos, hisz a telefon úgyis lemerül, tölteni nem tudod majd. :)

Végiggondoltad hány napig bírod étel, ital, szállás, fürdés, telefon nélkül? :)

2016. szept. 13. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!