Anyám szerint túl keveset megyek haza, a barátnőm szerint túl sokat megyek haza. Mennyit menjek haza? (27F)
Anyád szociopata? Soha többet ne menj haza!!
Bár az értelmiségit cáfolnám részedről,szerintem buta vagy,felteszel egy kérdést és ha nem a kedved szerinti a válasz akkor csattogsz mint egy kisgyerek.27 évesen meg kellett volna már tanulnod elszakadni de valószínűleg a barátnőd az anyapótlékod,zárd őket ketrecbe és játszák le te meg igyál közben egy sört!
Láttam már ilyet nem egyedi az eseted,az lesz a vége hogy a csajod elhagy és mehetsz vissza anyuhoz mert egyedül életképtelen vagy. (Na lehet nyafogni a nemtetsző válasz miatt)
" Ő egy rendpárti, jobbos-fideszes-birka, én egy balos értelmiségi vagyok (mellesleg lézertechnológiai kutató), nem beszélünk tehát közös nyelven."
Ezen kb. 5 percig röhögtem...Ha köztetek ez az alapkonfliktus, akkor egyformán hülyék vagytok.
Mellesleg kétlem, hogy ez lenne a gond, sokkal inkább az, hogy a barinőd összerúgta a patkót jóanyáddal - hiába, két (négy?) dudás egy csárdában...-, akihez természetre erősen hasonlít, és még a família sem neki adott igazat.:D Ezen aztán bedurcizott, és nem hajlandó többet anyádékhoz menni, neked viszont még nem szakadt el a köldökzsinór - csak nehezen tudsz választani, kihez kapcsold a másik végét. (B3, egy kérdést nem bírsz kiírni nélküle, ez már tényleg a szánalmas kategória...)
Menj annyit látogatóba a szüleidhez, amennyi NEKED jólesik. Akár a barinő nélkül, nem vagytok összevarrva, sőt, nem is ártana neked, ha elkezdenél pótanyu nélkül is programokat szervezni magadnak. Egészen másképp fogod látni a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!