A fiam 25 éves nős. Feleségének már háza volt. Jó munkahelye van nagyobb és új lakásba költöznek mivel jön a baba. Eddig szerény körülmények között éltem 3 gyermekkel. De most a fiam megváltozott. Miért?
Hogy mit kellene tenned? Ezt most tényleg meg kell kérdezned?
Rendben, elmondom, de ha erre nem magadtól jössz rá, az eléggé a veszett fejsze nyele.
Örülnöd kellene, hogy a fiad megházasodott, családot alapított, és nemsokára nagyapa leszel. Legalábbis én ezt tenném.
25 éves nő vagyok, egyetemet végeztem, a párommal lakom egy szép pesti lakásban, értelmiségi munkát végzek, jól keresek stb. Anyám azt mondta, megváltoztam, nagyképű lettem. Megváltoztam, tény, de nem lettem nagyképű. Anyám szerint azért vagyok nagyképű, mert már nem a turkálóból öltözöm és nem 500, hanem 2500 Ft-ért veszek arckrémet magamnak. De megtehetem, mert a fizetésem lehetővé teszi.
Irigykedik, ezt tisztán látom, de amikor egyetemre jártam, nem támogattak. Nem hogy pénzzel nem, még meg is nehezítették a dolgomat (eldugdosták a leveleimet, amiket az egyetem küldött stb.). Most meg megy a sírás, hogy neki mennyire nehéz a sora, de amikor 7 évig otthon volt, apám meg eltartotta, nem végzett el semmilyen képzést, pedig pénz is és lehetőség is lett volna.
Egészen véletlenül nem lehet ez a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!