Neked volt valami emlékezetes gyerekkori büntetésed?
Engem egyszer büntettek meg de az sem volt szinte semmi, de nem is kellet mert szófogadó voltam.Az volt a büntetésem h pár percet be kellett állnom a sarokba
15/L
Mindig a hugom miatt buntettek otthagytam elhagytam lehagytam egyedulhagytam.
Ezert szobafogsag versenytornarol kivettek ez volt a legkeenyebb
Engem apám vert meg párszor, de nála inkább a lelki terror és a manipulálás volt a nyerő. Egyszer olyan 4-5 éves koromban úgy megvert, hogy a szó szoros értelmében összecsináltam magam. Volt olyan, hogy valamit nem értettem a matek leckéből. Erre ő elvitt magához (mivel külön élt anyámtól), ott leültetett az asztalhoz és addig ütötte a fejemet, amíg nem tudtam megoldani. Volt olyan légycsapót szétverte a hátamon "tanulás" közben. Egyszer kamaszként meg anyám hergelte őt ellenem. Odahívta fateromat a lakásunkra, hogy verjen meg mert rossz volt a tanulmányi eredményem. Faterom kék-zöldre verte az arcomat, az orromat pedig kishíján betörte. Másnap természetesen mindenki rajtam röhögött a suliban, amikor bementem feldagadt fejjel. Aztán alig 13 évesen "magához vett", ahol folyamatosan terrorizált, építette lefele a személyiségem és rabszolgát csinált belőlem.
Az ő "nevelésének" köszönhetően lettem egy életképtelen csődtömeg 26 éves koromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!