Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más szülő is megengedné ezt a...

Más szülő is megengedné ezt a gyerekének?

Figyelt kérdés
Van egy lassan kilenc éves unokatestvérem mamánál szoktunk lenni együtt és amikor ott vagyunk ő előszeretettel meztelenkedik,valamiért nem szeret felöltözni mindig csak egy bugyi van rajta semmi más, az apja nem szól rá.Ez még nem lenne akkora nagy gond de a papámhoz jönnek ügyfelei akik azt látják,hogy a papám legkisebb unokáján csak egy szál bugyi van. Ti mit gondoltok erről engednétek ezt a gyereketeknek a szülök helyében?Oké,hogy nem az én dolgom mibe van de szerintem már nem annyira kicsi ahhoz,hogy ezt csinálja főleg nem idegen emberek előtt.

2016. szept. 10. 20:30
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
30%
A lányom 8 éves,ő is így van itthon.Ha jön hozzánk valaki,felvesz egy sortot,hogy még se bugyiban legyen.Felülre nem vesz semmit,minek...
2016. szept. 10. 20:44
 12/48 anonim ***** válasza:
91%

Az én lányom lassan 9. A felsőtestét senki előtt nem nutogatná. Még előttem is felhúzott térddel öltözik, pedig még nincs cicije.

Bugyi nélkül viszont simán flangál... Fura.

Én nem engedném félmeztelenül idegenek előtt. Ha magától nem takargatná magát, akkor sem engedném pl. a strandon egy szál bugyiban.

Uncsitesódra is adni kéne legalább egy trikót szerintem.

2016. szept. 10. 20:51
 13/48 anonim ***** válasza:
84%

#7: Hol írta a kérdező, hogy nyugdíjas a nagypapája?

Szerintem közel 9 évesen már nem kéne egy szál bugyiban rohangálni, főleg idegenek elött.

Most pedig lehet lepontozni.

2016. szept. 10. 20:56
 14/48 anonim ***** válasza:
40%
Jövő nyárra úgyis el fog jutni odáig, hogy legalább bikinifelsőt hord, akkor is, ha netán nincs még mit takarni. Nem értem azokat a beteg lelkű embereket, akik fennakadnak ilyesmin.
2016. szept. 10. 20:56
 15/48 anonim ***** válasza:
36%
#13-as, ha a legkisebb unoka 9 éves, jó eséllyel nyugdíjas a papa. Amúgy meg lényegtelen, 50 évesen is el bírja dönteni, hogy zavaró-e a gyerek viselkedése, nincs rászorulva a kérdező gyámkodására.
2016. szept. 10. 20:59
 16/48 A kérdező kommentje:
Nem nyugdíjas a papám és csak azért nem szól semmit rá mert a kis kedvence több szempontból is a legkisebb unokája.
2016. szept. 10. 21:01
 17/48 anonim ***** válasza:
39%
Hány éves vagy kérdező? Azért érdekel, mert nagyon fiatalnak gondollak. Ebből a "kis kedvencből legalábbis egy féltékeny gyerekre gondolnék.
2016. szept. 10. 21:08
 18/48 anonim ***** válasza:
30%
Kisfiú vagy kislány? (Ismerek olyat, aki bugyinak nevezi azt is, amit a fiúk hordanak.)
2016. szept. 10. 21:09
 19/48 A kérdező kommentje:
Sokkal idősebb vagyok mint az unokatestvérem és van okom rá,hogy ne szeressem ki érdemelte,hogy így viselkedjek vele és annyira már nem vagyok kisgyerek nem féltékenység inkább fáj,hogy kis kedvenc.
2016. szept. 10. 21:10
 20/48 A kérdező kommentje:
Kislányról van szó.
2016. szept. 10. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!