Szerintetek is ciki?
Sziasztok!
Tegnap az egyik osztálytársam latott engem es az anyukámat, ahogy ugy megyunk, hogy fogom a kezet, nos en 12 evesen is szivesen fogom neki, es kihuzott hattal megyek mellette, mert tisztelem es szeretem az anyukam. Az osztalytarsam ugy gondolja, hogy ilyen idosen mar a fiuk kezet kene fognom es nagyon "gaz", hogy igy megyek anyukammal. Azt jo tudni, hogy en ugy tekintek anyukamra mint a legjobb bararnomre, rengeteg mindenen keresztul vitt, mindent meg tudok vele beszelni, es mindent meg ad amirol csak almodok. Termeszetesen vannak a suliban is baratnoim, de anyukam a legjobb, es most szeretnem megtudni, hogy szerintetek is ciki-e ez?
Valaszokat elore is koszonom!
12/L
Nem ciki. Mondd hogy te büszke vagy az anyukádra!
Puszit adni, megölelni sem ciki.
Szájra puszi viszont ciki.
Az osztálytársad ridegebb környezetből jött, és ezt az értékrendet próbálja rátok erőltetni.
"Puszit adni, megölelni sem ciki.
Szájra puszi viszont ciki."
Valamit muszáj volt leszólni, igaz-e?
Előre tisztázom, nekem sem tetszene, ha szájon kéne csókolnom a rokonokat, de ez attól még nem ciki. Amerikai filmekben sokszor van, ott ez a szokás, nem ciki.
Ugyanis objektíven ciki dolog nem létezik, tehát ezzel pont azt bizonyítod, hogy a kérdező osztálytársának igaza van. Ciki, mert én úgy gondolom, hogy ciki. Ennyi erővel ő is mondhatja, hogy ciki, mert azt gondolja.
Szerintem sem ciki, mert én már nem vagyok 12 és nem vagyok gyerekes, de őszintén 12 éves fejjel én is kiröhögtelek volna.
Amúgy a kézfogásnak és a tiszteletnek semmi köze egymáshoz. Anélkül is tisztelheted anyukádat, hogy az utcán fognád a kezét. Persze, ha nektek ez így jó, akkor csak az osztálytársaid miatt ne hagyjátok abba, de ha belegondolok, szerintem nálunk ebből nagy osztály előtti megaláztatás lett volna, mert hát ilyenek a gyerekek.
Az pedig, hogy anyukád a legjobb barátnőd teljesen okés, talán még gyerekszemmel is. Jó neked, hogy ilyen jó a kapcsolatotok.
"nálunk ebből nagy osztály előtti megaláztatás lett volna, mert hát ilyenek a gyerekek"
A hülyegyerekek ilyenek. Nálunk nem volt ilyen soha. Osztály előtti megaláztatás... mint valami börtönben vagy egy Dickens regényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!