Szerintetek is ciki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap az egyik osztálytársam latott engem es az anyukámat, ahogy ugy megyunk, hogy fogom a kezet, nos en 12 evesen is szivesen fogom neki, es kihuzott hattal megyek mellette, mert tisztelem es szeretem az anyukam. Az osztalytarsam ugy gondolja, hogy ilyen idosen mar a fiuk kezet kene fognom es nagyon "gaz", hogy igy megyek anyukammal. Azt jo tudni, hogy en ugy tekintek anyukamra mint a legjobb bararnomre, rengeteg mindenen keresztul vitt, mindent meg tudok vele beszelni, es mindent meg ad amirol csak almodok. Termeszetesen vannak a suliban is baratnoim, de anyukam a legjobb, es most szeretnem megtudni, hogy szerintetek is ciki-e ez?

Valaszokat elore is koszonom!

12/L

2016. szept. 10. 13:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Könnyen meglehet,hogy azért piszkál,mert őt soha nem fogja úgy szeretni az anyukája,mint téged.
2016. szept. 10. 15:33
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

Nem ciki. Mondd hogy te büszke vagy az anyukádra!

Puszit adni, megölelni sem ciki.

Szájra puszi viszont ciki.

Az osztálytársad ridegebb környezetből jött, és ezt az értékrendet próbálja rátok erőltetni.

2016. szept. 10. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván neki nem olyan jó a kapcsolata az anyukajaval es irigykedik... Fiuzni meg bőven raersz még..
2016. szept. 10. 16:55
 14/23 anonim válasza:
100%
Az a ciki, amit cikinek gondolunk! Ez egyáltalán nem az, 12 évesen én is anyukám kezét fogva sétáltam! 17/L
2016. szept. 10. 17:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Puszit adni, megölelni sem ciki.

Szájra puszi viszont ciki."

Valamit muszáj volt leszólni, igaz-e?

Előre tisztázom, nekem sem tetszene, ha szájon kéne csókolnom a rokonokat, de ez attól még nem ciki. Amerikai filmekben sokszor van, ott ez a szokás, nem ciki.

Ugyanis objektíven ciki dolog nem létezik, tehát ezzel pont azt bizonyítod, hogy a kérdező osztálytársának igaza van. Ciki, mert én úgy gondolom, hogy ciki. Ennyi erővel ő is mondhatja, hogy ciki, mert azt gondolja.

2016. szept. 10. 17:52
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
Inkább az osztálytársad gáz, mert nem meri megfogni az anyukája kezét, mert "jaaaj az cikiii 12 évesen"
2016. szept. 10. 19:38
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem sem ciki, mert én már nem vagyok 12 és nem vagyok gyerekes, de őszintén 12 éves fejjel én is kiröhögtelek volna.

Amúgy a kézfogásnak és a tiszteletnek semmi köze egymáshoz. Anélkül is tisztelheted anyukádat, hogy az utcán fognád a kezét. Persze, ha nektek ez így jó, akkor csak az osztálytársaid miatt ne hagyjátok abba, de ha belegondolok, szerintem nálunk ebből nagy osztály előtti megaláztatás lett volna, mert hát ilyenek a gyerekek.

Az pedig, hogy anyukád a legjobb barátnőd teljesen okés, talán még gyerekszemmel is. Jó neked, hogy ilyen jó a kapcsolatotok.

2016. szept. 10. 22:55
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

"nálunk ebből nagy osztály előtti megaláztatás lett volna, mert hát ilyenek a gyerekek"

A hülyegyerekek ilyenek. Nálunk nem volt ilyen soha. Osztály előtti megaláztatás... mint valami börtönben vagy egy Dickens regényben.

2016. szept. 10. 23:04
 19/23 A kérdező kommentje:
Már mondta egy csomo fiu es lany is, hogy ez aranyos. :) koszonom a valaszokat! Ment a zold mancs mindenkinek!
2016. szept. 10. 23:28
 20/23 anonim ***** válasza:
Nyugi, kamaszkorban van egy időszak, amikor ciki jóban lenni a szülővel, legalábbis sokan így gondolják... aztán ha 17-18 leszel, akkor mindenki irigyelni fogja, hogy jóban vagytok, akkor újra "menő" lesz jóban lenni a szülőkkel.
2016. szept. 11. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!